17 / 05 / 2024

Çark Deresi Rekreasyon Projesi son durum

Çark Deresi Rekreasyon Projesi son durum

Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı’nda tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark deresi kenarında çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Erzincan Geçit Deresi rekreasyon projesinde çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Erzincan Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı kurulacak!

“DAP Bölgesinde Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi” programı kapsamında, Kalkınma Bakanlığınca onaylanan ve Erzincan İli Kavakyolu Beldesi Belediyesi tarafından projelendirilen Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı oluşturulmasını öngören proje için protokol imzalandı.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Çatalca Kuzgundere Rekreasyon Alanı'nın inşaatı tam gaz!

Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan iki yeni sosyal yaşam alanında çalışmalar tam hızıyla devam ediyor. 24.867 m²lik alanıyla Kuzgundere ve 15.830 m²lik alanıyla Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanları’nda asfalt çalışmaları yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Çark Deresi Rekreasyon Projesi son durum Haberi

Çark Deresi Rekreasyon Projesi son durum


Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı’nda tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark deresi kenarında çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 5’inci etapta 41 bin 700 metrekarelik alandaki çalışmaları da tamamladık, yeni havuz hizmete girdi” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yazlık-Yenikent Çark Deresi Rekreasyon Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 5’inci etap çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenikent girişlerini daha da canlandıran rekreasyon projemizin ilk dört etabında sosyal donatı alanları, bisiklet yolları, spor tesisleri, bölgenin en büyük aquaparkını, basketbol sahaları, tenis kortları, dinlenme ve yürüyüş alanları inşa ettik. Bölgeye önemli bir cazibe kazandıran çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.



42 dönüm yeşillendirildi

Projenin 5....