18 / 05 / 2024

Carl\'s Jr kimin

Carl\'s Jr kimin

Carl's Jr yıl sonuna kadar 7 şubeye, 5 yıl içerisinde ise 50 şubeye ulaşacak

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Toplu sözleşmede şok gelişme! Kimin ne kadar maaş alacağı peş peşe belli oldu! İşte yeni zamlı maaş tablosu...

Memur zammına ilişkin son dakika gelişmeler milyonlarca yurttaş tarafından takip ediliyor. 7’nci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri, 1 Ağustos’ta başlayan müzakere sürecinden sonra sona erdi. Bu kapsamda, mesleklere göre alınacak maaş tutarı tek tek belli oldu. İşte detaylar...

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Avrupa’dan mali kriz uyarısı. Çanlar kimin için çalıyor?

Korona virüs salgınıyla birlikte dünya büyük bir ekonomik buhrandan geçerken Avrupa Birliği’nden gelen açıklamada hisse fiyatlarındaki gerileme ve kripto para piyasasındaki büyük değer kaybının yeni bir mali krize gebe olduğu uyarısı geldi. 

Kanal İstanbul’a sıfır konumdaki mera imara açıldı!

CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, köylünün 1 milyon metrekarelik mera arazisine 'hülle'yle el konulup TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü. "Bu arazi de Kanal İstanbul planları ile konut ve ticaret imarına açıldı. TOKİ’den sonra kimin eline geçecek, takip edeceğiz" diye konuştu. 

Parsel bazlı, şahıs bazlı plan tadilatları duraksayacak!

Parsel bazlı, şahıs bazlı plan tadilatlarının duraksayacağını bildiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, "Bir mahallede bakıyorsunuz 20 tane 5 katlı ev, bir tanesi 25 katlı yükseliyor. Kimin vicdanı sızlamıyor burada. Herkesin vicdanı sızlar." dedi...

İstanbul'da yaşayanların yüzde 20'si kentteki gelirin yarısına sahip!

İstanbul'da gelirden kimin ne kadar pay aldığı hesaplandı. İstanbul'da yaşayanların yüzde 20'si gelirin yarısını alırken, geriye kalan yüzde 80'lik kesim gelirin diğer yarısını paylaşıyor..

Banka kredili dairenin sözleşmesi feshedilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu zamanında teslim olmayan daire için satış sözleşmesinin feshinde zararını kimin karşılayacağı sorusuna yanıt verdi...

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

İbrahimovic, şatosunu sattı!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in İsveçli forvet oyuncusu Zlatan İbrahimovic, İsveç'in Malmö kentindeki şatosunu buz hokey oyuncusu Carl Söderberg'e sattı.

Carl\'s Jr kimin Haberi

Carl\'s Jr kimin

Ceylan Holding'in veliahtı Murat Ceylan Amerikalı Carl's Jr markasını Türkiye'ye getirdi. Murat Ceylan yıl sonuna kadar 7 şube açacaklarını 5 yıl sonunda ise 50 şubeye ulaşacaklarını...