12 / 05 / 2024

Carmenta tuz odaları

Carmenta tuz odaları

Carmenta firması tarafından geliştirilen, hem görsel olarak hem de fonksiyonel açıdan birçok ihtiyaca cevap verebilen kabinler, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

'Kaçak yapıları meslek odaları denetlesin' önerisi!

''İstanbul’daki yapıların yüzde 60’ı mühendislik hizmeti görmemiş kaçak yapılar'' diyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların denetimi için meslek odalarının yetkilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Londra'da 23 dolara uyku odaları!

Artık günümüzde hayat çok hızlı. Yoğun bir iş gününde toplantıdan toplantıya koşanlar ya da seyahatler sırasında tren istasyonunda oturup beklemek istemeyenler için Londra'da çok farklı bir proje geliştirilmiş: mini uyku odaları...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde düzenleme yapıldı. Değişiklik yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı..

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Elbistan Şeker Fabrikası, Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat'ın oldu!

Elbistan Şeker Fabrikası 297 milyon lirayla Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret AŞ'nin oldu...

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin gayrimenkulleri satılıyor!

'Bankalararası Takas Odaları Merkezi' (BTOM) adına kayıtlı ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin satışı konusunda, Eskidji Müzayedecilik A.Ş. ile BTOM arasında anlaşma yapıldı. 

Konutların doğalgazının yarısı Tuz Gölü'nde depolanacak!

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nde açılan ilk kavernalarda (suni mağara) dolum işlemi yapılıyor. 

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Atıl Kutoğlu, Altstadt Vienna'nın odalarına imza attı!

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Japonya'da suda yüzen otel odaları inşa edilecek!

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Carmenta tuz odaları Haberi

Carmenta tuz odaları

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve hem görsel olarak hem de fonksiyonel açıdan birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.


Birçok seçkin markanın koleksiyonundan özenle seçilmiş eşsiz ürünler sunan Fantasia Seramik tarafından temsil edilen Carmenta’nın sauna ve spa sistemleri, tasarımla teknolojinin birleştiği ürünleriyle, ruhsal ve bedensel arınma için birbirinden renkli alternatifler sunuyor. İster banyolarda, isterse bir havuzun kenarında arınma terapileri düzenlemeye yardımcı olan, farklı renklerde ve niteliklerdeki malzemelerle donatılan kabinler, spesifik tasarımlarıyla da düşlerdeki rahatlamayı gerçek kılıyor.


Banyo mobilyası sektöründe de önemli bir yere sahip olan Carmenta’nın geliştirdiği, organik ve geri dönüştürülebilir altyapıdaki, su geçirmez ve yüksek ısı dayanımlı kabinlerin, insan sağlığına da çok önemli...