15 / 05 / 2024

Carrefour belçika fiyat dondurma

Carrefour belçika fiyat dondurma

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Konut krizi Hazine arazilerinin satışıyla çözülür mü? Belçika yüzölçümünden büyük bir alan satılacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, hükümet tarafından barınma sorununun çözülmesi için Hazine arazilerinin satışa sunulmasının planlandığını anımsattı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Avrupa'da evsiz sayısı katlanıyor! Daha fazla sosyal konut ve uzun vadeli çözüm gerekiyor! 

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olacak şekilde Avrupa'nın pek çok ülkesinde artan yaşam maliyetlerinin yol açtığı "uygun fiyatlı konut sıkıntısı" ve "sosyal konut eksikliği" sebebiyle sokaklarda yaşamak zorunda kalanların sayısı her geçen gün katlanıyor. 

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Samsung alacaklara müjde! Galaxy A32 telefonlara Carrefour'da kampanya var

Carrefour'dan Samsung Galaxy A32 akıllı telefona CarrefourSA karta özel yüzde 15 indirim yaptı. Web'e özel satış kampanyaları düzenleyen Carrefour, Samsung'un fiyat performans telefonlarındaki indirimiyle gündemden düşmüyor. İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Kırmızı et fiyatları düştü! Carrefour'da fiyatlar indi! İşte kuşbaşı, kıyma, incik, but, köfte fiyat listesi...

Carrefour kırmızı et ürünlerinde indirim uyguladı. İşte 9-15 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kırmızı et indirimli fiyat listesi...

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Bütçe dostu Oppo A16 Carrefour'da çok ucuza! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour'un fiyat performans telefon indirimleri Nisan ayında da devam ediyor. Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 20 İndirim hakkı sunuyor. Oppo A16  telefonun ne kadar olduğunu öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

Tecno Camon 19 Pro Carrefour'da çok uyguna! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, avantajlı ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. Tecno Camon 19 Pro akıllı telefonlara Carrefoursa kart'a özel yüzde 22 avantajlı Nisan kapanyası ile kullanıcıya sunuluyor. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

Carrefour belçika fiyat dondurma Haberi

Carrefour belçika fiyat dondurma

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, Belçika'da 100 gün için 100 ürünün fiyatını donduruyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Fransız market zinciri Carrefour, Belçika’'da halkın enflasyon karşısında satın alım gücüne katkı sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlatıldığını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Carrefour Belçika'da 100 gün boyunca 100 ürünün fiyatını değiştirmeyecek.

2022 yılının sonuna kadar sürecek söz konusu kampanya ile ürünlerin fiyatı, enflasyon ve artan enerji maliyetlerinden de etkilenmeyecek.

Yine verilen detaylara göre, Carrefour'un belirlemiş olduğu toplam 100 ürün arasında ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata, mendil, muz ve kivi gibi çeşitli ürünler bulunuyor.

Yine verilen detaylara göre, Carrefour, geçen ay Fransa'da da benzer bir kampanya başlatmış ve 100 üründe fiyatları dondurma kararı...