05 / 07 / 2024

CarrefourSA hisse devir kiler

CarrefourSA hisse devir kiler

CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini 429,6 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

Miras alacaklar dikkat! Hisse paylaşımları değişiyor mu? 

Miras konusunda yeni düzenlemeler yürürlüğe girmesi ile birlikte kardeşler arasında hisse devir için noter onayına bile gerek kalmadan işlemler kolay bir şekilde yapılabilecek.

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Hoover 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Hoover 18 Mart 2023 fiyat listesi 

İndirim kovalayanlar dikkat! Hoover H3W 2102DRRE/1-17 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi yüzde 20 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki çamaşır makinesi ne kadara satılıyor? 

Samsung 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde inanılmaz indirim! İşte Samsung 14 Mart 2023 fiyat listesi

Hem kurutma hemde çamaşır makinesi arayışında olanlar, Samsung WD90TA046BE1AH Air Wash 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Carrefoursa'da indirimle satışa sunuldu. 

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Sinpaş'tan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Sinpaş GYO'dan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

CarrefourSA hisse devir kiler Haberi

CarrefourSA hisse devir kiler

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, anlaşma gerekli onayların alınmasının ardından geçerli olacak.


Açıklamada, CarrefourSA'nın, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 85 hissesini satın almak için hisse devir anlaşması imzaladığı bildirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, sene başında 2015 yılını vites büyütme yılı olarak belirlediklerini ve büyüme adına satın alma hamlelerini değerlendirebileceklerini dile getirdiğini anımsatarak, "Perakende sektörünün önemli oyuncularından Kiler'in yüzde 85 hissesinin CarrefourSA bünyesine katılmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Nane, şunları kaydetti:

" CarrefourSA olarak önceki satın almalarımız sırasında yaptığımız açıklamalarda karşımıza çıkabilecek uygun fırsatları değerlendirebileceğimizi söylemiştik. Bundan sonra da büyümemize katkı sağlayabilecek inorganik hamleleri değerlendirmeye devam edeceğiz. Kiler’inCarrefourSA bünyesine katılmasıyla birlikte bu hedefimize ve organize perakende sektöründe hak ettiğimiz konuma doğru adım adım ilerliyoruz. Satın almanın...