19 / 05 / 2024

CarrefourSA Maltepepark AVM

CarrefourSA Maltepepark AVM

A1 sınıfı yanmaz malzeme olması, deprem emniyeti sağlaması ve projelere hız kazandırması nedeniyle projelerin öncelikli tercihi olan AKG Gazbeton ürünleri, CarrefourSA Maltepepark AVM’nin genişletme inşaatında kullanılıyor...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Gülaylar CarrefourSA'nın Kozyatağı'ndaki arsasında projeye başlıyor!

CarrefourSA'nın ilk mağazasının açıldığı Kozyatağı'ndaki alanda Gülaylar yeni bir projeye başlayacak. Mevcut AVM'yi genişletip yenileyecekler. CarrefourSA'nın mağazası kalacak çünkü uzun süreli bir kira kontratı var...

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

CarrefourSA İçerenköy AVM'nin arsası satılıyor mu?

1993 yılında Türkiye'nin ilk hipermarketi olarak hizmete açılan İçerenköy CarrefourSA'nın arsası yatırımcıların dikkatini çekiyor. Gülaylar Grup'un arsa için pazarlık yaptığı iddia edildi.

Carrefoursa'nın AVM arazileri satışa mı çıkıyor?

Sabancı Holding'in perakendedeki iki önemli gemisinden biri olan Carrefoursa'nın bazı AVM arazilerinin satılacağı gündemde. Bu satışla şirketin ciddi bir nakit akışıyla banka borçlarını kapatacağı konuşuluyor.

Sabancı, Carrefoursa hisselerini satmayacak!

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ'nin sahip olduğu AVM'lerin satışına hazırlandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Adana Carrefoursa ve Forum AVM arsalarına imar değişikliği!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ bugün kamuoyunda tartışmalara neden olan Carrefoursa ve Forum AVM ile ilgili imar değişiklikleri oylandı. Kararın CHP'lilerin olmadığı günde alınması tartışma yarattı

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Bursa CarrefourSA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Bursa CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa CarrefourSA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaça kadar açık?

Adana CarrefourSA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Adana CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana CarrefourSA AVM Kurban Bayramı'nda açık mı?Adana CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak?

CarrefourSA Maltepepark AVM Haberi

CarrefourSA Maltepepark AVM


Hız kazandıran çevreci ürünleriyle inşaat projelerine değer katan AKG Gazbeton, alışveriş merkezi projelerinin de ilk tercihi olmaya devam ediyor. İstanbul Asya yakasının hızla gelişen bölgesi Maltepe’de yer alan CarrefourSA Maltepepark AVM, A1 sınıfı yanmaz malzeme olması ve deprem emniyeti sağlaması sebebiyle tercih ettiği AKG Gazbeton ürünleriyle büyüyor.


Perakende alanını 44 bin metrekare artırarak hizmet kapasitesini 2 katına çıkaracak AVM’nin genişletme inşaatında, AKG Gazbeton’un yangın emniyeti ile hayat kurtaran ve sağlam yapısı ile deprem direncini arttıran blok ürünleri ve düşey duvarları kullanılıyor. Genişletme çalışmalarının ardından AVM; 250 mağaza, 2 bin kişi kapasiteli yeme-içme alanında yer alacak 36 restoran ve kafe, 15 bin metrekarelik CarrefourSA hipermarket, 8 sinema salonu ve 3 bin 500 araç kapasiteli yeni otoparkıyla hizmet verecek. Projenin yenilenmiş konseptinde...