22 / 05 / 2024

CarrefourSAnın 30 hipermarketi Samsunda açıldı

CarrefourSAnın 30 hipermarketi Samsunda açıldı

CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "Bu sene vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı sektördeki fırsatları değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Samsun'daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli parçasını oluşturuyor." dedi.

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolarla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Zelyurt doların 30 TL'ye düşeceğini açıkladı.

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

1 dolar bugün 30,30 TL'den işlem görüyor! 30 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı!

Dolar 30 Ocak 2024 Salı gününe 30,30 TL'den güne başladı. Kurda dar bant aralığında hareketlilik devam ediyor. 

Dolar zirveden inmiyor! 1 dolar bugün 30,37 TL oldu! 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 30,37 seviyesinden işlem görüyor. Euro bugün ne kadar? Euro güne nasıl başladı?

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin etkileri görülmeye devam ediyor. Her şeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkiledi. Euro/TL kuru bugün 30 TL sınırını geçti. 24 Ekim Salı euro/TL kurunda son dakika gelişmesi...

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

CarrefourSAnın 30 hipermarketi Samsunda açıldı Haberi

CarrefourSAnın 30 hipermarketi Samsunda açıldı

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, bu sene vites büyüttüklerini ve yatırımları sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçirdiklerini söyledi.


Nane, Canik ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'nde CarrefourSA'nın 30'uncu hipermarketinin hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nin incisi Samsun'da yeni bir yatırıma imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


CarrefourSA olarak 2014 yılı başında birçok alanda yatırıma imza atarak büyük sıçrama gerçekleştirdiklerini ifade eden Nane, "Bu sene vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve gelişmiş ili Samsun'daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız" dedi.


Nane, 'Tarladan Sofraya' projesi çerçevesinde Samsunluların taze gıda ihtiyacına karşılık vereceklerini de vurgulayarak, "Ekonomik anlamda büyük bir hareketlilik yaratacağına inandığımız hipermarketimiz, bölgede istihdam açısından...