21 / 05 / 2024

Carter’s and OshKosh B’gosh marmara forum

Carter’s and OshKosh B’gosh marmara forum

Amerika’nın en köklü, büyük ve tanınmış, bebek ve çocuk hazır giyim markaları Carter’s & OshKosh B’gosh, rengarenk koleksiyonları ile Türkiye’deki 7’inci mağazasını Aralık ayında Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Çocuklu ailelere müjde! O bankadan çocuğu olanlar için kaçırılmayacak fırsat!

Yapı Kredi, çocuklu ailelere müjdeli bir haber verdi. Carter’s harcamalarına 5 taksit imkânı sağlayacağını duyuran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Bebeğiniz Carters’la daha da güzel olacak. Yüzde 50 indirimli 28 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Carter’s kız bebek giyiminde yüzde 50 indirim yaparak ebeveynlerin yüzünü güldürdü. Online satış mağazası www.cartersoshkosh.com.tr üzerinden yapılan indirime ek 450 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sunuyor.

Carters’a bakmadan bebek alışverişine çıkmayın! İşte 15 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

AND Pastel'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

AND Pastel Evleri projesi İstanbul Kartal'da AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. 60 ay sıfır faiz imkanı bulunan projede KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi...

AND Pastel Kartal'da sıfır faiz 60 ay taksitli ödeme fırsatı!

AND Pastel Kartal'da sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. AND Pastel'de satış fiyatları 422 bin TL'den başlıyor...

Mayısta inşaat sektöründe sıçrama yaşandı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından Sektör Raporu Mayıs 2017 yayımlandı. Rapora göre, mayısta mevcut inşaat işlerinde sıçrama yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene'yi yeniliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 1 ay önce şiddetli yağış nedeniyle heyelan olaylarının yaşandığı Sürmene’de, trafiğe kapalı ve tehlikeli arz eden noktalardaki sorunları ortadan kaldırmak için inşaat çalışmalarına başladı.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı sayısı yüzde 37.1 arttı!

Yabancıların Türkiye’de konut, arsa ve fabrika gibi gayrimenkulün tüm fonksiyonlarına yaptığı yatırımda kişi başına düşen alanlar küçülürken, yatırımcı sayısında yüzde 37.1 artış yaşandı.

Yabancı, gayrimenkulde alanı küçültüp yatırım sayısını artırdı!

Yabancıların Türkiye'de konut, arsa ve fabrika gibi gayrimenkulün tüm fonksiyonlarına yaptığı yatırımda kişi başına düşen alanlar küçülürken, yatırımcı sayısında yüzde 37,1'lik artış yaşandı.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'nın imzasını taşıyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Carter’s and OshKosh B’gosh marmara forum Haberi

Carter’s and OshKosh B’gosh marmara forum


10 Ocak’ta gerçekleştirilen mağaza açılışına cemiyet hayatının ünlü hanımlarından Hande Acar, Didem Antebi,  Selin İmer ve annesi Canan İmer,  Ebru Kip, Tuğçe Eyilik ve Aslı Parlak katıldı. 


Kalitesi ve fiyatlarıyla 0 – 12 yaş arası bebek ve çocuklara uygun sürekli yenilenen koleksiyonlar sunan Carter’s & OshKosh B’gosh; Marmara Forum mağaza açılışıyla ürünlerini ünlü annelerin de arasında bulunduğu ziyaretçilerine tanıttı. Carter’s & OshKosh B’gosh mağaza açılışında Hande Acar, Didem Antebi,  Selin İmer ve annesi Canan İmer,  Ebru Kip, Tuğçe Eyilik ve Aslı Parlak bol bol alışveriş yaptı. Carter’s’ın şirin ve rahat bebek kıyafetleri, Oshkosh B'gosh’ın özellikle kot pantolon ve meşhur bahçıvan tulumlarıyla annelerin güvenilir markaları arasında yerini alırken, her iki markadaki çarpıcı renkler, değişik ve bazen abartılı tasarımlar aileler tarafından çok...