18 / 05 / 2024

Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı son durum

Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı son durum

Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı imar planı dün askıya çıktı. Bir ay süreyle askıda kalacak olan Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı imar planları 29 Nisan'da askıdan inecek...

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

Edirne'ye 12 yeni müze müjdesi!

Şehir merkezinde 9 müzenin bulunduğu Edirne'de gelecek yıl 12 müze daha açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

Milli Savunma Bakanlığı’na ait iki arazi Konya Büyükşehir'e devrediliyor!

Milli Savunma Bakanlığı’na ait olan 47. Mühimmat Bölük Komutanlığı ile 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün arazileri Konya Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

Çatalca Gümüşpınar imar planı askıda!

İstanbul Çatalca İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 6 Şubat'ta askıdan indirilecek...

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Çatalca eski adliye binası yıkılıyor!

Çatalca Belediyesi mülkiyetinde olan ve Atatürk Parkı içinde yer alan, eski adliye binası ve Dilek Düğün Salonu olarak kullanılan, ömrünü tamamlayarak kullanılamaz hale gelen binanın proje kapsamında yıkımı gerçekleştiriliyor.

Mardin'de 200 bina uzaktan imha edilecek!

Mardin'de 6 mahallede PKK’nın hücre, revir, cephanelik, mühimmat ve yaşamsal malzeme deposu olarak kullandığı 200’e yakın bina belirlendiği, bu noktaların hem havadan hem de karadan noktasal yer tespitinin yapıldığı da ifade edildi.

Çatalca Kent Konseyi'nde Kiptaş Konutları konuşuldu!

Çatalca Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda KİPTAŞ konutları hakkında konuşuldu. Konsey tarafından faaliyet raporu katılımcılara okunarak, gündem maddeleri hakkında bilgi verildi.

Diyarbakır kent ormanı Jandarma Komutanlığı’na devrediliyor!

AKP’nin, Hakkâri ile Şırnak’ı ve Cizre ile Silopi’yi taşıma kararının yanı sıra Diyarbakır’daki kent ormanının 290 hektarını ‘atış alanı, mühimmat deposu ve lojman’ olarak yapılmak üzere Jandarma Komutanlığı’na devrediyor.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Marmara Adası'na ulaşım 12 dakika olacak!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikaya inecek.

Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı son durum Haberi

Çatalca 12. Mühimmat Bölüm Komutanlığı son durum


İstanbul Çatalca İlçesi 752 parselde yer alan 12. Mühimmat Bölük Komutanlığı alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı,  Milli Savunma Bakanlığı ile bakanlık arasında 4 Haziran 2008 tarihinde imzalanmıştı.


21 Kasım 2013 tarihinde onaylanan imar planları dün askıya çıktı. Bir ay süreyle askıda kalacak olan imar planları 29 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek. 


İmar Planı 1 tıklayın

İmar Planı 2 tıklayın

İmar Planı 3 tıklayın

İmar Planı 4