05 / 05 / 2024

çatalca ve yakın çevresi imar

çatalca ve yakın çevresi imar

İstanbul Çatalca İlçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin hazırlanan 1 / 5000 ölçekli imar plan tadilatı dün askıya çıkarıldı.

Dolar ve eurosu olanlara müjde! Dolar rekor tazeledi, euro zirveye yakın! İşte son dakika döviz kurları...

Dolar/TL kuru eylül ayından itibaren sürdürdüğü kademeli yükselişine devam ederken bugün rekor tazeledi, euro ise zirveye yakın işlem görüyor. 

Dolar yeni zirvesinde euro rekora yakın seyrediyor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 27 Aralık Çarşamba döviz kurları

Dolar/TL kuru yükselişlerine devam ederek, 29,36 liraya kadar yükselirken, euro kuru ise rekor seviyeye yakın 32,46 liradan işlem görüyor. Peki döviz kurları yükselmeye devam edecek mi?

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

çatalca ve yakın çevresi imar Haberi

çatalca ve yakın çevresi imar


İstanbul Çatalca İlçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Eylül 2014 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı. İmar plan tadilatı 3 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı 1 için tıklayın


İmar planı 2 için tıklayın


İmar planı 3 için tıklayın


İmar planı 4 için