07 / 05 / 2024

çatalca yol çaışmaları

çatalca yol çaışmaları

Asfalt çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıp Çatalca’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Altındağ’da 12 kilometre imarlı yol açıldı!

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

Plansız ve düzensiz şehirleşme kangrene yol açıyor!

Plansız ve düzensiz şehirleşme ülkemizin ekonomisinde kangrene yol açıyor. Çarpık kentleşmenin çözümü olarak ise kırsal dönüşüm olarak gösteriliyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi, 105 ada, 19 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

Yanlış dış cephe kaplamaları yangına yol açıyor!

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Çatalca Ferhatpaşa'daki 107 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

çatalca yol çaışmaları Haberi

çatalca yol çaışmaları


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları ile başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları ilçenin her bölgesinde devam ediyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına soğuk havalara rağmen ara vermiyor. Daha önce çeşitli mahallerde yapılan asfalt çalışmaları, program dahilinde, Hallaçlı Mahallesi, Muzaffer Sokak, Afşin Sokak ile bu bölgede bulunan okul ve cami etrafındaki yolların asfaltlanmasıyla devam etti.


18 bin 681 ton asfalt çalışması yapıldı


Çatalca genelinde 2016 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Aralık ayına kadar süren çalışmalar kapsamında toplamda 18.681 ton asfalt çalışması yapan Çatalca Belediyesi, Hallaçlı Mahallesi’ne 1221 tonluk asfalt serimi yaparak tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.


“Çalışmalar her mahallede devam edecek”


İlçedeki ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına...