04 / 05 / 2024

Çatı Uzmanı Braas

Çatı Uzmanı Braas

TUİK raporlarına göre ülkemizdeki konutların yüzde 40’dan fazlasında sızdıran çatı ve izolasyon problemleri olduğu belirtiliyor

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer öyle bir fiyat verdi ki! Duyanların ağzı açık kaldı!

Nokta atışı yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarına ilişkin çok konuşulacak bilgiler verdi. Memiş, altın için, "Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı ve orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

İşte altının göreceği dip fiyat! Aman bu tarihe dikkat! Piyasa uzman Tunç Şatıroğlu uyardı! 

Altın fiyatlarındaki gerilemenin nedeni ve ne zaman biteceği merak konusu haline gelirken, uzman isim Tunç Şatıroğlu'ndan uyarı dolu yorum geldi. Altın fiyatları için  “Faiz artırımlarının bir yerden sonra durması lazım. Hatta daha yükselmeyeceğini düşünüyorum.

Uzman isim dolar 25 TL olacak dedi! Peş peşe açıklanan rakamları görenlerin nutku tutuldu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı son dakika açıklamasında doların 25 TL olacağı tarihi verdi. Dolar ve altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan Memiş’in bu açıklaması büyük etki yarattı.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Altına ilişkin nokta atışlar yapan uzman ekonomist, altın sahiplerini uyardı! İşlem yapmadan mutlaka bakın!

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in alım-satım işlemiyle ilgili yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. İslam Memiş, yatırımcılara çok net tarih verdi.

Altın konusunda uzman isimden hayat kurtaracak uyarı! Sebebi bakın neymiş! Her dediği tek tek çıktı!

Altınla ilgili yaptığı nokta atışı yorumlarla bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankaların makas aralığını daha da açarak ekrandaki fiyatları bakıp alım yapmak isteyen gram altın yatırımcılarına kurulan tuzağı açıkladı.

Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği rakamı açıkladı. Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı... Altını olanlara soğuk duş... Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın...

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Altında son noktayı Altının Efendisi İslam Memiş koydu! Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş koydu. Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın...

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli değerlendirmelerde bulundu. Bitcoinde yaşanan düşüşler için müjdeli haberi veren Şatıroğlu, gram altın biriktirenlere ise yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden yorumda bulundu.

Çatı Uzmanı Braas Haberi

Çatı Uzmanı Braas

Bu ve benzeri problemler nedeni ile çatılar, yapılarda sürekli masraf çıkartan bir alan olarak algılanıyor. Buna karşın çatıların birbiriyle uyumlu ürünlerden oluşan bir sistemle, teknik esaslara ve yönetmeliklere uygun olarak çözülmesi ile uzun ömür, konfor ve tasarruf sağlanabiliyor. Çatı Uzmanı Braas bu amaçla, tüketicilerin uzun ömürlü bir çatıya sahip olabilmeleri için gerekli teknik bilgilerin ve çatının mevcut durumunun ayrıntılı olarak analiz edildiği “Çatı Sağlık Raporu” hizmetini başlattı. Braas, bu hizmet ile tüketicilerin en doğru ve en güncel bilgiye sahip olmalarını ve çatıların da doğru projelendirilerek uzun ömürlü olmasını amaçlıyor. 


Tüm dünyada sadece eğimli çatılar üzerine uzman olan Braas Çatı Sistemleri, tüketicilerine sağlıklı, konforlu ve uzun ömürlü çatılar sunmak için sürekli olarak arge çalışmaları gerçekleştiriyor. Bir çatının uzun ömürlü olabilmesi için...