04 / 05 / 2024

çatıder uyarı

çatıder uyarı

Türkiye’de ihmal ve hatalı uygulama nedeniyle her yıl çok sayıda çatı ve bacada yangın çıkıyor. 2017 yılının ilk 8 ayında İstanbul’da 823, Ankara’da 289 ve İzmir’de 177 baca ve çatı yangını çıktı.

ÇATIDER'den tüketiciyi yanıltan açıklamalara karşı uyarı!

ÇATI Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), son günlerde çatı sistemleri ve kaplama malzemeleri konusunda otorite olmayan kişilerce yapılan açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini belirtti..

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.

İşte altının göreceği dip fiyat! Aman bu tarihe dikkat! Piyasa uzman Tunç Şatıroğlu uyardı! 

Altın fiyatlarındaki gerilemenin nedeni ve ne zaman biteceği merak konusu haline gelirken, uzman isim Tunç Şatıroğlu'ndan uyarı dolu yorum geldi. Altın fiyatları için  “Faiz artırımlarının bir yerden sonra durması lazım. Hatta daha yükselmeyeceğini düşünüyorum.

Büyük tehlikeye dikkat! Deprem bölgesine ‘kanser’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli tarihi depremlerin ardından ortaya çıkan enkazın oluşturduğu atıklar için çevre sağlığı uyarılarının ardından bölge için bir de ‘kanser riski’ uyarısı yapıldı.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altını olanlar için son dakika açıklamaları yaptı. Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Elinizde altınınız varsa çok acil bu son dakika açıklamasına bakın...

Tapuda yeni sistem devreye girdi! Sistem nasıl işleyecek?

Tapuda sahteciliğin ve dolandırıcılığın önüne geçmek için pilot bölgelerde başlatılan yeni sistem 81 ilde devreye girdi. Sistemle taraflara SMS atılarak uyarılarda bulunuluyor. Parmak izi ve diğer kimlik bilgileri doğrulanmadan satış yapılamayacak.

Doları olanlar için son dakika uyarısı geldi! Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamalarında dolar yatırımcıları da uyardı. Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın...

Büyük fırtına öncesi İslam Memiş'ten altın ve dolar uyarısı

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, bugünkü köşe yazısında dolar ve altının gidişatına ilişkin uyarılarda bulunarak eylül ayına dikkat çekti.

Altın yatırımcısının gözü burada! Uzmanlar uyarıyor!

Yatırım Uzmanları, yeni Reşat altın alacaklar için parlak ve 22 ayar olmasına dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu. Bunun yanı sıra, yeni Reşat altınlar yatırım aracı olarak kullanılacak. Alırken dikkat edilmesi konusunda uzmanlar uyarıyor.

Ev sahibi ve kiracılara uyarı geldi! Gerekirse ev sahibi tazminat öder! İşte detaylar!

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiren bir uyarı yapıldı. Ev sahipleri her zamankinden daha dikkatli olmalı. İşte detaylar!

çatıder uyarı Haberi

çatıder uyarı

ÇATIDER (Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu , özellikle sonbahar ve kış aylarıyla birlikte çatı ve bacalar için en tehlikeli dönemin başladığını belirterek, çatı ve bacaların uzman kişiler tarafından kontrol edilmesi uyarısında bulundu.


Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından ‘25 Eylül – 1 Ekim Yangından Korunma Haftası’ nedeniyle yapılan açıklamada, çatı ve baca yangınlarının arttığı sonbahar ve kış aylarında üzücü kazalar yaşamamak için gerekli önlemlerin alınması gerektiği kaydedildi. 


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, her yıl meydana gelen yangınların zaman zaman önemli kayıplara yol açabildiğini belirterek, şunları söyledi:  “Binaların her unsurunda olduğu gibi çatı ve bacaların da standartlardan uzak olması, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Baca ve çatılarda yapılan yanlış uygulamalar, çatı aralarının amacına aykırı olarak...