13 / 05 / 2024

çayırova dönüşüm

çayırova dönüşüm

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Emek ve İnönü Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm tartışmalara neden oldu. Meclis üyeleri, projenin uzaması nedeniyle halkın mağdur olduğunu savundu, çözüm istedi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi'nde dönüşüme karşı çıkıldı!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi'nde yapılacak olan kentsel dönüşüme karşı çıkan mahalle sakinleri dün hazırladıkları dilekçeleri AKP İl Merkezi'ne götürmek isteyince vatandaşların yürüyüşüne izin vermeyen polisle mahalleli arasında çıkan arbede çıktı...

Nakliyecilerde kentsel dönüşüm mesaisi başladı! Firmalar 1 ay sonraya gün veriyor!

Ülkemizde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği nakliye firmalarına yaradı. Artan taleplere bağlı şekilde 1 ay sonrasına gün veren bile var...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Bağlar'da dönüşüm 4 ay sonra başlayacak!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına 4 ay sonra başlanacağı açıklandı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık!

Karabük'te bir dizi incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, ''Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık'' diye konuştu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan kimselere başvurmaları halinde kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018 veriliyor?

Kayseri Kazımkarabekir'de dönüşüm bu ay başlayacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde ihalesi yapılan 3 blokta 182 daire inşaatına bu ayın içerisinde başlanacağını belirtti.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Samsun Çay Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Samsun’daki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi üstlenici firmanın iflas etmesinden sonra atanan kayyum ile inşaatta bir ilerleme olacağını ümit eden hak sahipleri yine hüsrana uğradı.

çayırova dönüşüm Haberi

çayırova dönüşüm

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin ocak ayı meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Meclis salonundaki toplantıya ilgi yüksek oldu. Meclis toplantısına Yusuf Turan başkanlık etti. Açılış ve yoklama ile başlayan mecliste ilk olarak gündem dışı konuşmalar yapıldı. Meclise başkanlık eden Yusuf Turan 2016 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi. Gündem dışı söz alan CHP'li meclis üyesi A. Kadir Honca, "2015 yılının insanların ölümle baş başa kaldığı bir yıl oldu. Yeni yılda insanların ölmediği ve barış içerisinde bir yıl olmasını diliyorum. Doğu ve güneydoğuda insanlar göç ediyor. Vatandaşlar sokaklarda yaşıyor. Sarıkamış şehitlerini rahmetle anıyoruz. Her ay gündeme gelen ve çözüm bulunamayan Emek ve İnönü Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm sorunu var. Bu konudan bizler de mahalleliler de bıktı" ifadelerini kullandı. 


MAĞDURİYET SON BULMALI 

Saadet Partili meclis...