30 / 04 / 2024

çayırova meva anadolu

çayırova meva anadolu

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli Çayırova'da hayata geçirilen Meva Anadolu'da satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 486 bin TL'den başlıyor.

Meva Anadolu satışta! Yeni Proje!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli Çayırova'da hayata geçirilen Meva Anadolu'da satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 486 bin TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova'da 6,8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi tarafından Kocaeli İl, Çayırova İlçe, Şekerpınar2 Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6,8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

çayırova meva anadolu Haberi

çayırova meva anadolu

Zeray İnşaat'ın imzasını taşıdığı Meva Anadolu Projesi Kocaeli Çayrıova'da yükseliyor. 10 bloktan oluşan projede 750 daire bulunuyor. Proje içerisinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü ise 89 ila 219  metrekare arasında değişiyor.

Projede satışa sunulan 1+1 dairelerin fiyatları 486 bin TL, 2+1 daireler 661 bin TL, 3+1 daireler 871 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 312 bin TL'den başlıyor. 

Mayıs 2022'de teslim edilecek daireler için özel ödeme kampanyaları da bulunuyor. Projeden daire almak isteyenler 25 bin TL peşinat ödeyerek, kendilerine özel taksit seçenekleriyle ev sahibi olabilir. Ödeme seçenekleri için satış ofisleriyle iletişime geçilmesi gerekiyor.

Yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede, bahçe dubleksinden teras dubleksine kadar alternatif seçenekler sunuluyor. Geniş bir alanda yükselen Meva...