29 / 04 / 2024

ÇBS İzoguard bayilikleri

ÇBS İzoguard bayilikleri

BOYA alanında 60 yıllık bir deneyime sahip olan ÇBS ile Erkut Holding' in 2010 yılındaki güç birliğinden doğan ÇBS İzoguard markası bayilik çalışmalarına hız verdi.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Hazine, DİPS ile dolar cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine bugün, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi için 25 Ağustos 2023 valör tarihli dolar cinsi sabit kuponlu Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ile ABD doları cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

Bsç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Başçi tarafından kuruldu.

Dikkat! O otomobil ithalatçıları ve satıcıları için şok karar!

Türkiye’de otomotiv sektöründe ithalat yapan münferit şirketler ile bunların bayilikleri için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Buna göre yurt dışından otomobil ithalatı yapanlar ve bayiler için teminat şartı geldi. Peki bu teminatın miktarı ne kadar olacak ve karar ne za

Vergi Kanunu’nda flaş değişiklik! 1,4 milyon kişiyi etkiliyor!

Resmi Gazete'de yayınlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Vergi Kanunu’nda değişiklik yaptı. Yeni düzenleme ile birlikte tüm alış veya satışları 5 bin TL'nin altında olan ya da alış veya satışlarını e-Belgelerle gerçekleştiren mükelleflerin "Ba-Bs formu" vermelerine gerek kalmayacak.

Yabancı yatırımcı satıp çıkıyor. Peki neden?

Uzun süredir doğrudan yabancı yatırım gelmezken hisse senetleri ve DİBS yatırımları da giderek eriyor. Dünya Gazetesi Yazarı Aktaş yabancı yatırımcının neden gittiğini irdeleyen bir yazı kaleme aldı.

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Bahattin Şirin ve Güler Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası resmen adım attı! Dolardan kaçıp TL'ye gidecekler aman

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, uzun süredir üzerinde çalıştığı iç borçlanma senetlerine özendirme adımında önemli mesafe katetti. TL cinsinden DİBS'ler hariç diğer teminat çeşitlerinde iskonto oranları artırıldı. Bu sayede liralaşma özendirilecek.

Kira sertifikalarının iç borçlanmadaki payları artıyor!

Hazine’nin en sık kullandığı DİBS satış tercihi ihaleler oluyor. 1996'dan beri tercih edilen doğrudan satış yöntemi, her çeşit DİBS’in ihracında kullanılmıyor. Bu yöntem, özellikle Kira Sertifikası ve Döviz Cinsi Devlet Tahvili’nin satışı için tercih edilir.

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Yurt dışında yerleşiklerin hisse senedi, DİBS ve ŞBS stoku!

Yurt dışında yerleşik kişilerin hisse senedi stoku, geçen hafta 21 milyar 12,3 milyon dolar oldu.

Hazineden dolar cinsi DİBS ve kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak dolar cinsi devlet iç borçlanma senedi (DİBS) ve kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine dolar cinsi DİBS ve kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsi devlet iç borçlanma senedi (DİBS) ve kira sertifikası ihracı yapacak.

ÇBS İzoguard bayilikleri Haberi

ÇBS İzoguard bayilikleri

BOYA alanında 60 yıllık bir deneyime sahip olan ÇBS ile Erkut Holding'in 2010 yılındaki güç birliğinden doğan ÇBS İzoguard markası bayilik çalışmalarına hız verdi. 


Türkiye'de 150 bayi ve 7 bölgede temsilcilik ile çalışan marka bayilik sistemin geliştirerek daha fazla ilde, daha fazla nihai tüketiciyle buluşmayı hedefliyor. 


ÇBS İzoguard Yalıtım Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Yılmaz, bu birliktelikle ısı yalıtım grubuna girerek ÇBS İzoguard adıyla yeni marka çıkardıklarını söyledi. Türkiye'de bayilik çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Yılmaz, Türkiye'de 150 bayi ve 7 bölgede temsilcilik ile çalıştıklarını kaydetti. 

Bayi ağını 5 yıl içinde 450500 arasında bir rakama getirmeyi planladıklarını söyleyen Yılmaz, 2013 'te 1 milyon metrekare dış cephe yalıtım ürünü verdiklerini aktardı. Adapazarı'nda bulunan üretim tesislerini genişletmeye çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, "Sektör hızla büyüyor, biz de...