03 / 05 / 2024

cds yapı Palmiye Park Sole

cds yapı Palmiye Park Sole

Palmiye Park Sole’de 2+1 daireler 190.000 TL’den, 3+1 daireler 263.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden yüzde 1 Peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Türkiye’nin CDS primi neden yükseliyor?

Türkiye'nin beş senelik CDS'i çarşamba günü 10 baz puan düşerek 668'e indi. Fakat CDS, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önde tamamlamasının ardından 200 baz puan artarak 702 puana kadar yükselmişti. Peki, neden CDS primi yükseliyor?

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Duran Ay tarafından kuruldu. 

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

Suma Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suma Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Uğur Adıgüzel tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi, Göksu Evleri'nde kuruldu.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Mudiart Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mudiart Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi, Sinan Keleşoğlu, Mehmet Yılmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Nailbey Sokak Palmiye Apartmanı'nda kuruldu.

Yetkili Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yetkili Yapı Anonim Şirketi, Bayram Yılmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak 2015 tarihinde Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Palmiye Caddesi, 29/10'da kuruldu.

Akba Yapı İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akba Yapı İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Sarıtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Palmiye Sitesi'nde kuruldu.

Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor!

Sekapark sahilindeki Palmiye Kafe ile ilgili yapılan ihalede sadece bir firma teklif verince, sonuç alınamadı Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor.

Palmiye Park Sole'de 190 bin liraya 2+1!

İzmir Mavişehir' de CDS ve Ege Yapı tarafından yükselen Palmiye Park Sole'de 2+1 daireler 190 bin liradan başlıyor. Projede bir çok ödeme seçeneği de bulunuyor...

cds yapı Palmiye Park Sole Haberi

cds yapı Palmiye Park Sole


İzmir’in en değerli bölgelerinden Mavişehir’e komşu olacak Palmiye Park Sole projesi satışa sunuldu. 


İzmir’in en değerli ve prestij sembolü Mavişehir bölgesine komşu olacak Palmiye Park Sole, toplam 77 daireden oluşuyor. 


6 bin 600 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Sole’de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, yüzme havuzu, her daireye otopark, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun sahası, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor. 


Projenin ortaklarından Serdar Dağıstan ‘Büyük sitelerin yoğunluğundan sıkılan, komşularını tanıyabilecek nicelikte ama site olmanın ekonomik yararını da yaşamak isteyenler için projelendirdiğimiz Sole, daha özel ve daha güzeli arayanlar için tasarlandı’ dedi. 


Mavişehir metro istasyonu ve İzmir çevreyolu gibi önemli ulaşım hatlarına yakın, Piri Reis ve Karşıyaka Anadolu Lisesi gibi önemli okullara komşu olan Palmiye Park Sole, Karşıyaka...