15 / 05 / 2024

Çekmeköy ekolojik turizm alanı

Çekmeköy ekolojik turizm alanı

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çekmeköy'ün imar sorunları!

Kuzeyde imar yoğunluğu olarak her tür imarın olduğu tek ilçe Çekmeköy ilçesi. İlçede konut arsasının yanında, ticari arsa, villa arsası, turizm alanı bulmak mümkün.

Özel ekolojik turizm tesisi alanına 1 ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur Bucak İlçesi, Karacaören Köyü, Camicivarı Mevkiinde, ekolojik turizm tesisi yapılmak istenilen özel mülkiyete ait alan için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı, çevresi için de 3. Derece Arkeolojik Sİt Alanı kararı verildi.

Özkamacı Çekmeköy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkamacı Çekmeköy İnşaat Gıda Sağlık Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Onur Civelek tarafından kuruldu...

Kasrılena Çekmeköy Evleri'nde oturum başladı! 575 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kasrılena Çekmeköy Evleri'nde satışı süren dairelerin fiyatları 575 bin liradan başlıyor. Projede toplam 116 konut yer alıyor

Çekmeköy Karpediem'de 138 bin TL'ye! Yüzde 50'si satıldı!

Mimar Mehmet Özkan tarafından Çekmeköy Karpediem'de dairelerin yarısı satıldı. Projede ev fiyatları 138 bin liradan başlangıç gösteriyor

216Butik Çekmeköy projesinin tüm ayrıntıları! 2+1 daireler 255 bin lira!

216 Butik projesi İstanbul Çekmeköy'de, 216 Yapı tarafından inşa edilecek!

216 Butik Çekmeköy nerede Nasıl gidilir

Dün düzenlenen lansmanla satışa sunulan 216 Butik Çekmeköy projesi 216 Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 114 konut yer alıyor

Metrogarden Çekmeköy'de 233 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği Metrogarden Çekmeköy projesinde 2013 yılının Mayıs ayında teslimler yapılacak. Projede ev fiyatları 233 bin liradan başlıyor

Çekmeköy ekolojik turizm alanı Haberi

Çekmeköy ekolojik turizm alanı

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası kuruldu. Sözcü gazetesinden Hande Zeyrek'in haberine göre, İstanbul Çekmeköy Ömerli Mahallesi Dindere Caddesi üzerinde etrafı ağaçlarla çevrili ekolojik turizm alanının yaklaşık 4 bin metrekarelik kısmına geçtiğimiz Nisan'dan önce kepçeler girdi ardından arazi düzleme çalışmaları yapıldı.

Çevredeki 74 evin yer aldığı bir sitenin avukatı, 22 Mayıs 2018 tarihinde Çekmeköy Belediyesi'ne inşaatla ilgili yazılı dilekçe sunup durumun ne olduğuna dair bilgi istedi. Cevap gelmeyince bu kez çevre sitelerden de katılım sağlanarak 60'a yakın semt sakini bireysel olarak belediyeye inşaatın durdurulması için dilekçe sundu.

‘YIKIM KARARI VERİLDİ'

Belediyeden 6 Haziran tarihinde gelen cevap yazısında "Tüm inşa faaliyetlerinin mühürlenerek durdurulduğu" bilgisi verildi. Fakat inşaat devam etti. İlçede yaşayanlar bu kez Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ve Başbakanlık İletişim Merkezi'ne başvuru yaptı. Kaçak...