15 / 05 / 2024

Çekmeköy kaçak fabrika

Çekmeköy kaçak fabrika

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Kayaköy 'kaçak köy' oldu!

Beş bin yıllık tarihe sahip, dünyanın gözünün üstünde olduğu Kayaköy, kaçak yapı yuvası oldu.

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Osmangazi Belediyesi, tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen 4 tane fabrika inşaatını ve bir istinat duvarını yıktı. Belediye yetkilileri yıkımların devam edeceğini belirtti.

Kayıp kaçak bedeli 10 yıl süreyle geri alınacak!

Yargıtay’ ın elektrik faturaları üzerinden kayıp ve kaçak tahsil edilemeyeceği kararı, abonelere geriye dönük 10 yıl boyunca bu adla ödediği parayı geri alma imkanı verdi...

Tüketici 10 yıllık kayıp-kaçak bedellerini geri alabilecek!

Elektrik aboneleri, son 10 yıllık kayıp-kaçak bedellerini geri alabilecek. Tüketici bu kararla rahat nefes alırken; bugüne kadar ödediği paraları nasıl geri alabileceğinin yollarını aramayı başladı.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapı yıkımlarına devam ediliyor. Bu kapsamda 15 kaçak yapı daha yıkıldı.

Avcılar Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 8 Ocak'ta ihaleye çıkaracak!

Avcılar Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü'nce yasal işlemleri tamamlanmış her türlü kaçak yapıların yıkılması işini 8 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 100 gün sürecek.

Balıkesir Kabakdere'de kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Karesi İlçesi Kabakdere Mahallesi'nde hazine arazisine kaçak olarak yapılan -içinde insan yaşamayan inşaat halindeki yapıların yıkımı tamamlandı...

Marmaris'te kaçak otel inşaatında yıkım yapılıyor!

Selimiye Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen 3 katlı otel inşaatının yıkımı sahipleri tarafından yapılıyor. Denize sıfır olarak yapılan ve kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı.

Bahçelievler'deki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 30 Aralık'ta!

Bahçelievler Belediyesi, sınırlarında yer alan kaçak yapıların yıkım işini 30 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 240 günde tamamlanacak.

Bursa'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Balıkesir'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Balıkesir'de Karesi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak ve çevreye tehlike arz eden bina ve yapıları ilgili kurum, kuruluş ile kişilerin talep ve şikayetleri üzerine yıkmaya başladı.

Çekmeköy kaçak fabrika Haberi

Çekmeköy kaçak fabrika

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası kuruldu. Sözcü gazetesinden Hande Zeyrek'in haberine göre, İstanbul Çekmeköy Ömerli Mahallesi Dindere Caddesi üzerinde etrafı ağaçlarla çevrili ekolojik turizm alanının yaklaşık 4 bin metrekarelik kısmına geçtiğimiz Nisan'dan önce kepçeler girdi ardından arazi düzleme çalışmaları yapıldı.

Çevredeki 74 evin yer aldığı bir sitenin avukatı, 22 Mayıs 2018 tarihinde Çekmeköy Belediyesi'ne inşaatla ilgili yazılı dilekçe sunup durumun ne olduğuna dair bilgi istedi. Cevap gelmeyince bu kez çevre sitelerden de katılım sağlanarak 60'a yakın semt sakini bireysel olarak belediyeye inşaatın durdurulması için dilekçe sundu.

‘YIKIM KARARI VERİLDİ'

Belediyeden 6 Haziran tarihinde gelen cevap yazısında "Tüm inşa faaliyetlerinin mühürlenerek durdurulduğu" bilgisi verildi. Fakat inşaat devam etti. İlçede yaşayanlar bu kez Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ve Başbakanlık İletişim Merkezi'ne başvuru yaptı. Kaçak...