17 / 05 / 2024

Çekmeköy kadın sığınma evi nereye yapılacak

Çekmeköy kadın sığınma evi nereye yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi, 1 Ada 65, 75, 78, 79, 80, 81 ve 82 Parsel'ler İle 110 Ada 7, 12, 13 ve 14 Parselde yer alan arsalarının değerini açıkladı. İşte o rakam...

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

9 Kasım 2022’de yürürlüğe giren, bütün çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları netleşti. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da belli oldu. Yeni düzenleme, işverenin bütün çalışanların maaşlarına ek olarak 1.000 liraya kadar maddi de

Kadınlar konut alımında 8 yılın rekorunu kırdı!

Konut satışlarının cinsiyete göre dağılımı değerlendirildiğinde, 2014-2021 döneminde seneler itibarıyla kadınların satın aldığı konut sayısında yaşanan yükseliş ön plana çıktı. Kadınlar, 2014 yılında 343 bin 209 konut satın alırken bu sayı 2021'de 506 bin 495 oldu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Çekmeköy'de yer alan 13 adet arsasına 565 milyon 231 bin 460 TL değer biçilirken, KDV dahil toplam değer ise 666 milyon 973 bin 123 TL olarak belirlendi. 

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy kadın sığınma evi nereye yapılacak Haberi

Çekmeköy kadın sığınma evi nereye yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. 

Toplantıda, Çekmeköy Belediyesi mülkiyetinde olan 3 bin 400 metrekare büyüklükteki arazinin bin metrekarelik alanına kadın sığınma evinin yapılmasına ilişkin plan değişikliği teklifinin yer aldığı imar ve bayındırlık komisyon raporu oylamaya sunuldu. 

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen projeye ilişkin teklif, oy çokluğuyla kabul edildi. 

Toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulunan İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, kararın bölgeyi imara katabilmek için yapılan bir düzenleme olduğunu savundu. 


Yeni...