24 / 07 / 2024

Çekmeköy meclisi

Çekmeköy meclisi

Çekmeköy Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi. Belediye Meclisi Üçüncü Birleşiminde oy çokluğu ile kabul edildi.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alan imara açılıyor!

İstanbul Çekmeköy’deki askeri alanın planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geçti. 

Çekmeköy Belediyesi Ocak Ayı Meclisi tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Ocak Ayı Meclisi gerçekleştirilen iki toplantıyla tamamlandı.

Çekmeköy 1/1000 ölçekli imar planı İBB Meclisi'nde onaylandı!

Çekmeköy Bölgesi 1/1000'lik Planlar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nden onaylanarak geçti. Karar bölgede sevinçle karşılandı.

Çekmeköy'e iki yeni aile sağlığı merkezi müjdesi!

Çekmeköy Belediyesi Meclisi’nin, Mayıs Ayı toplantıları gerçekleşti, toplantıda Kirazlıdere ve Aydınlar Mahallesi’ne yeni aile sağlığı merkezi kurulması için sunulan teklifler kabul edildi.

Çekmeköy Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Çekmeköy Belediyesi Nisan Meclisi’nde 2016 Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantı Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün’ün başkanlığında gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi Mart ayı meclisi tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Mart Meclisi Çekmeköy Belediyesi Meclis salonunda 6-9 Mart tarihlerinde gerçekleşen oturumlarla tamamlandı.

Çekmeköy'ün 1/1000'lik yeni imar planı onaylandı!

Çekmeköy'ün 1/1000'lik yeni imar planları Belediye Meclisi'nde onaylandı ancak tartışmalar bitmedi. CHP Grubu yeni planlara hayır dedi.

Çekmeköy Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını tamamladı!

Çekmeköy Belediyesi Ocak ayı meclisi belediye meclis salonunda Meclis Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında yapıldı.

Çekmeköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Kasım Ayı Meclisi belediye meclis salonunda yapılan 2. oturumla tamamlandı. Meclis toplantısında bir önceki toplantı tutanağı okutularak, yazılı ve sözlü önergeler alındı.

Çekmeköy Belediye Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşüldü!

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi beş gün boyunca devam edecek. Bütçe planlamasının yapılacağı Ekim Meclisi’nin ilk gününde ağırlıklı olarak eğitim konuşuldu.

Çekmeköy'deki 2B arazileri TBMM'de konu oldu!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yer alan 2B arazilerine ve bir kısım arazinin bir Belediye Meclisi üyesinin yakınlarına tahsis edildiğine dair iddiaları mecliste konu oldu.

Çekmeköy meclisi Haberi

Çekmeköy meclisi

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2016 yılı için 185 milyon olarak bütçe ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Poyraz. "2009 yılında 30 milyon olan bütçemizi 2016 yılında 185 milyona çıkardık. Bu büyüme de çalışanlarımızın ve meclis üyelerimizin katkısı çok büyük. Bu süreç içinde kamuya, devam eden işlerdeki vadeli borçlanmalar dışında hiçbir borcumuz yok. Baktığımızda gelir gider dengeleri arasında bir açıklık yok. Bir belediyenin en büyük geliri imar kalemidir. Kentsel dönüşüm yasası ndan sonra bu kalemimizde büyük düşüş yaşandı. Belediyelerin diğer bir gelir kalemi de arsa satışları. Bizim belediyemizin 7 yıllık hizmet süresince arsa satışlarından elde ettiği gelir yok denecek az. Bu dezavantajlara rağmen bütçemizin bu rakama gelmesi ve büyük yatırımlara imza atabiliyor olmamızdan dolayı mutluyum." dedi. Başkan Poyraz. "Performans...