15 / 05 / 2024

Celal Bayarın apartmanı

Celal Bayarın apartmanı

1986 yılında 104'üncü yaş gününü kutlayan Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Çiftehavuzlar'daki Havuzlu Köşk'ün bahçesine kızı Nilüfer Gürsoy ile 10 katlı, 20 daireli lüks bir apartman yaptırıyormuş.

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Ofisler konutlara mı dönüşüyor?

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın birçok yerinde otellerin ve ofis binalarının büyük bir bölümü neredeyse 1 seneden fazla zamandır boş kaldı. Peki ofisler ne olacak? Kovid-19 salgını ile beraber ofis binalarının apartman dairelerine çevrilmesi yeni normal olabilir mi?

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Apartman görevlilerinin şartları iyileştirilmeli!

Konut-Sen Başkanı Uğur Gözel, koronavirüs sebebiyle 'Evde kal' çağrılarına uyan vatandaşların, apartman görevlilerine sorumluluk dışı işler yüklediklerini belirtti ve 'Apartman görevlilerinin şartları iyileştirilmeli' çağrısında bulundu...

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Celal Bayarın apartmanı Haberi

Celal Bayarın apartmanı



Bayar'ın istikbal endişesi kalmadı!


   CELAL Bayar ile kızı Nilüfer Gürsoy'un Çiftehavuzlar'daki Havuzlu Köşk'ün bahçesine ortaklaşa yaptırdıkları 10 katlı süper lüks apartman bitmek üzere... 20 daireli apartmanın daireleri 200 metrekare genişlikte. Yarı dubleks. Altında otopark var. Dairelerde mutfak ve banyo baştan aşağı İtalyan malı malzeme ile donatılmış. Akla gelen her konfor mevcut. 

   Beher dairenin fiyatı yaklaşık 100 milyon lira. 

   İlgililer kesin bilgi vermemekle birlikte apartmandan Celal Bayar'a 5 daire düştüğü belirtiliyor. Böylece kazancı 500 milyon lira dolayında olacak. Bayar'ın komşuları:

   -''Celal Bey herhalde gelecekte parasız kalmak endişesiyle böyle bir apartman yaptırdı. Yoksa yıllardır içinde yaşadığı Havuzlu Köşk'ün bahçesine böyle...