27 / 04 / 2024

Celal Koloğlu inşaat sektörü açıklaması

Celal Koloğlu inşaat sektörü açıklaması

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan aksaklıklara değinerek; “Her önüne gelenin müteahhit olabildiği bir sistemde çalışıyoruz” dedi.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

İnşaat sektörüne acil düzenlemeler gerekli!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, inşaat sektörüne ilişkin son açıklanan büyüme verilerinin sektörün performansını yansıtmaktan uzak olduğunu söyledi. 

İnşaat, cari açığın kapatılmasında öncü sektör!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, "İnşaat, yarattığı katma değer ve istihdamla cari açığın kapatılmasında öncü sektördür" dedi.

Celal Koloğlu'ndan depreme dayanıklı konut uyarısı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, doğru mühendislik, doğru planlama ve doğru malzemeyle depreme dayanıklı konutlar inşa edildiği takdirde depremden korkmaya gerek olmadığını bildirdi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu'ndan yeni kabine açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü olarak görevimizi sürdüreceğiz!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu'nun 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklama yaptı...

Celal Koloğlu inşaat sektörü açıklaması Haberi

Celal Koloğlu inşaat sektörü açıklaması


Geçmişte eleştirdikleri müteahhitlik karnesini bugün arar hale geldiklerini söyleyen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan aksaklıklara değinerek; “Her önüne gelenin müteahhit olabildiği bir sistemde çalışıyoruz” dedi. 


İnşaat sektöründe çalışanların sağlık ve güvenliğinin son dönemde yaşanan kazalarla daha dikkat çekici hale geldiğine vurgu yapan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, ihmal konusunun kazaların en önemli sebeplerinden biri olduğuna değindi. Meclis’te bulunan kanun teklifine göre tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde mesleki yeterlilik belgesinin bu yıl zorunlu hale getirileceğine dikkat çeken Koloğlu, “Artık ehil olmayanlar sektörde çalışamayacaklar” dedi. Türkiye’nin iş sağlığı ve güvenliği konusunda kurumsallaşma açısından doğru bir yolda olduğunu kaydeden Celal Koloğlu, yasaları uygulayan insanların iyi niyetli olmasının yasa yapmaktan daha önemli olduğuna...