09 / 05 / 2024

Cem Altınöz Öncüoğlu Mimarlık

Cem Altınöz Öncüoğlu Mimarlık

Öncüoğlu Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altınöz kimdir? Cem Altınöz, ne zamandan beri Öncüoğlu Mimarlık'ta çalışıyor? Öncüoğlu Mimarlık projeleri nelerdir? İşte Cem Altınöz ve Öncüoğlu Mimarlık...

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Son dakika! Altın fiyatlarıyla ilgili önemli uyarı: 350 lira birden yükselecek

Uzman isimden altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Altın 350 lira birden artacak. İşte altın uzmanından o tarih...

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Cem Altınöz Öncüoğlu Mimarlık Haberi

Cem Altınöz Öncüoğlu Mimarlık

Cem Altınöz kimdir?

Cem Altınöz, 1967 yılı Almanya doğumlu. Orta öğrenimini 1974-1985 yılları arasında TED Ankara Koleji'nde tamamlayan Mimar Cem Altınöz, bugün Öncüoğlu Mimarlık’ta yönetim kurulu üyesi.


Cem Altınöz, 1985 yılında girdiği ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nden, 1989 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 1993 yılında O.D.T.Ü. Mimarlık Bölümündeki lisansüstü eğitimini tamamladı. 1989-1998 yılları arasında, ODTÜ Mimarlık Fakültesi Döner Sermaye Projesi, PORTAŞ AŞ, Boran Ekinci Mimarlık ve YEG Mimarlık bünyesinde pek çok projede görev aldı. 


1998 yılı itibarı ile Öncüoğlu Mimarlık Şehircilik firmasına katılmış, Enis Öncüoğlu ve Önder Kaya ile birlikte yurtiçi ve dışında birlikte ortak proje müellifi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Altınöz özellikle proje tasarımı, inşaat yönetimi, şantiye kontrollüğü ve proje koordinasyonu üzerine uzmanlaşmıştır. Projeleri birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. Altınöz, Öncüoğlu Mimarlık'ta Yönetim Kurulu...