29 / 04 / 2024

Cem Aşık kimdir

Cem Aşık kimdir

Enerji Ticareti Derneği (ETD) Başkanı Cem Aşık, Enerji Borsası’nın faaliyete geçmesiyle, elektrik fiyatlarının konut, büyük sanayi ve ticarethaneler için ucuzlayacağını, KOBİ’ler için ise çapraz sübvansiyonlar kalkacağı için pahalanacağını söyledi.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 130 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 1 milyon 130 TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Hüseyin Açıkel kimdir?

Kırklareli Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel kimdir? Hüseyin Açıkel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Açıkel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Açıkel...

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Cem Aşık kimdir Haberi

Cem Aşık kimdir

Enerji Borsası’nı işletecek EPİAŞ, temmuz ayından itibaren elektrik piyasasında ipleri eline alacak. Peki yeni yapı ne getirecek? Enerji Ticareti Derneği (ETD) Başkanı Cem Aşık’a, Enerji Borsası ekseninde elektrik piyasasının geleceğini bugünkü durumu ve geleceğini sorduk. 


Nasıl bir elektrik piyasası var? 


2009 yılından itibaren saatlik fiyatların oluştuğu bir gün öncesi planlama sistemi, ardından da gün öncesi pazarı kuruldu. Bunun için de ciddi bir altyapı geliştirildi. Şu anda Türkiye Elektrik İletim AŞ’nin (Piyasa Mali Uzaştırma Merkezi - PMUM) kontrolünde en kısa zaman diliminden daha uzun dilimlere doğru gerçek zamanlı müdahale edilebilen bir piyasa var. Ayrıca iki saat sonrasından başlayarak işlem yapılabilen bir gün içi piyasası söz konusu. 


Nasıl işliyor bu sistem? 


Gün öncesi pazarı, arz ve talebin gelişimine göre fiyatların oluştuğu en temel piyasa. Herkes...