05 / 05 / 2024

Cemal Doğan kentsel dönüşüm

Cemal Doğan kentsel dönüşüm

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Doğan kimdir?

Cemal Doğan kimdir, Cemal Doğan nerelidir? İnşaat mühendisi Cemal Doğan hangi görevlerde bulundu?

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Doğan Ekici, Kayseri Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Vatandaş TOKİ mantığı ile ödeyip yeni evlerine kavuşmuş olacak. Yeni yapılacak binalarımız 7 katlı olacak. Öte yandan eski sanayi sitemizi kaldırıyoruz, onu yıkacağız" dedi.

Doğan Ekici: Hacılar'da önceliğimiz kentsel dönüşüm!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçede önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek bu alandaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekici ilçeye bin 300 konut inşa edeceklerinin müjdeledi.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

Alparslan Doğan: Keçiören'de kentsel dönüşüm şart!

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

Bilal Doğan: İzmir'de kentsel dönüşüm hükümete devredilmeli!

Belediyenin 7 ayrı alanda yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarının başarısız olduğunu öne süren Bilal Doğan, "İcraatlar hala hayata geçirilemedi. En iyisi mi, siz kentsel dönüşümü hükümete devredin" tavsiyesinde bulundu.

Nevzat Doğan: Yeni İzmit'e yeni meydanlar yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Cemal Doğan kentsel dönüşüm Haberi

Cemal Doğan kentsel dönüşüm

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalar yaptı. Doğan, doğru bir dönüşüm hamlesinin siyasi çekişmelerin üstünde, yaşamsal bir sorun olarak ele alınması gerektiğini belirtti.

Deprem gerçeğine sırtımızı dönemeyiz

Özellikle 1999'dan önce yapılmış binaların detaylı olarak incelenmesi gerektiğini dile getiren Doğan, “Türkiye’nin genel röntgeni çekilmeli. Özellikle 1999’dan önce yapılmış binalar kesinlikle incelenmeli. Bu yapılırsa, mekânsal yenileme, kentsel dönüşüm gibi yeniden imar ve inşa süreci hızlandırılabilir. Eğer bir bölgede zemin ile ilgili sıkıntılar varsa, yerleşim yeri daha sağlam zemine sahip bir bölgeye aktarılabilir. TBMM Araştırma Komisyonu Raporu’na göre, 17 Ağustos depreminde 112.735 bina yıkıldı veya ağır hasarlandı. 124.131 bina orta, 128.042 bina ise az...