18 / 05 / 2024

Cemalettin Satoğlu Projeleri

Cemalettin Satoğlu Projeleri

Mimar Cemalettin Satoğlu, Metsan İcra Kurulu Üyesi ve Ortağı. Satoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı’ndaki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nin de mimarıdır. Peki Cemalettin Satoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmer Satoğlu, Celalettin Satoğlu ve Cemalettin Satoğlu ortaklığında kuruldu. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Beyoğlu dönüşüm projeleri Ouagadougou markajında!

Ouagadougou’dan bir heyet Beyoğlu’na gelerek Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri inceleyecek.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Cemalettin Satoğlu Projeleri Haberi

Cemalettin Satoğlu Projeleri

Cemalettin Satoğlu kimdir?


20 Ekim 1965 Ankara doğumlu Cemalettin Satoğlu, TED Ankara Koleji’nin ilkokul ve ortaokul bölümünü 1971-1979 yılları arasında ve lise bölümünü 1979-1982 yılları arasında tamamladı. 


1982 yılında girdiği Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nden 1986’da mezun olan Satıoğlu, 1986-1989 yılları arasında aynı üniversite ve fakültenin Restorasyon Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. 


MetSan İcra Kurulu Üyesi Y. Mimar Cemalettin Satoğlu, ODTÜ Mimarlık Bölümü mezunudur. Cemalettin Satoğlu, Mehmet Satoğlu ve Celalettin Satoğlu ile birlikte Metsan’ın ortağıdır.


1986’dan bugüne  Met-san İnşaat Tic. ve San.Ltd.Şti  Yönetim Kurulu Üyesi olan Cemalettin Satoğlu, Baş Mimar olarak yurtiçinde ve yurtdışında birçok restorasyon, mimari ve iç mimari projelerinin oluşturulması ve uygulanması gerçekleştirilmiştir. Başlıca projeler:


- Dolmabahçe Sarayı Matbah-ı Amire Binaları Restorasyonu (Başbakanlık Çalışma Ofisi)


- Kazakistan’da büyük ölçekli konut yapıları tasarımı ve...