30 / 04 / 2024

Çemaş Döküm yatırım teşvik

Çemaş Döküm yatırım teşvik

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi yatırım 39.658.801 TL tutarındaki teşvik belgesi aldığını yayınladı...

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

A101’de döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren pek çok ürününe indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü. İşte 22 Haziran Perşembe A101 fiyat listesi...

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Çemaş Döküm yatırım teşvik Haberi

Çemaş Döküm yatırım teşvik

Çemaş DÖküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin fiili üretim kapasitesini iki katına çıkaracak ve iki kademeli olarak projelendirilen toplam 39.658.801 TL tutarındaki yatırım projesi için yatırım teşviği alınmıştır. Teşvik belgesi (4. Bölge) vergi indirim oranı % 70, yatırıma katkı oranı % 30'dur.



Saygılarımızla,


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...