03 / 05 / 2024

Cen-Ka İnşaat

Cen-Ka İnşaat

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2013 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu

Deprem uzmanından son dakika uyarısı: Orada 7'den büyük deprem olması kaçınılmaz! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, o bölgeyi işaret etti ve 7'den büyük depremin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Araç alacaklar dikkat: Fiyat yükselişleri kaçınılmaz! Şimdiden yüzde 2 ile yüzde 4 arasında artış var! 

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, otomotiv sektörüne ilişkin yaptığı değerlendirmede fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşre Eroldu'nun o açıklaması...

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

İslam Memiş gram altın için kaçınılmaz son dedi! Peş peşe rakam verdi! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altın için kaçınılmaz son dediği rakamı açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak! 

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Dolarda ne fırtına ne de kasırga resmen kıyamet geliyor! Kaçınılmaz sonu Selçuk Geçer açıkladı! Hemen bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği Piyasa Uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar kuru ile çok önemli açıklamalar yaptı. İşte dolardaki o kaçınılmaz son...

Elektriğe yeni zam kaçınılmaz. Resmi Gazete’de yayımlandı, faturalara mı yansıyacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elektrik dağıtımı yapan özel şirketleri denetleme işinin özel şirketlere verme kararı aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, özel şirketlerden bu konuya ilişkin hizmet satın alınacak. Bu hizmetin bedelinin ise faturalara yansıması kaçınılmaz.

Cen Otomotiv İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cen Otomotiv İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

İnşaatta fiyat farkı düzenlemesi kaçınılmaz oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren inşaat sektörü ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaatta fiyat farkı düzenlemesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Canpolat tarafından kuruldu.

Cen-Ka İnşaat Haberi

Cen-Ka İnşaat

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; çelik betonerme kargir prefabrik harfiyat ve dekopaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi adres: Esenyurt, Pınar Mahallesi, 1272 Sokak,...