04 / 10 / 2024

Çengelköy İskelesi Kiralık

Çengelköy İskelesi Kiralık

Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Genel Müdürlüğü, Çengelköy İskelesi'nin yanındaki iki binadan birini aylık 5 bin TL + KDV muhammen bedelle kiralama ihalesine çıkardı. İhale, 13 Eylül 2012 Perşembe günü yapılacak

Ankara'da kiralık konut arzı bir yılda yüzde 35 arttı!

Kiralara getirilen yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasının ardından, Başkent Ankara’da kiralık konutların sayısı 14 bine yükseldi. Kiralık konut arzı bir yılda yüzde 35 artış gösterdi. Kira fiyatları da yüzde 250 arttı.

İstanbul'da kiralık konut fiyatları yüzde 9 arttı!

Emlakjet tarafından hazırlanan piyasa raporuna göre yüzde 25’lik kira zammı sınırının kalkmasıyla mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları yüzde 9 artış gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Çengelköy'deki boğaz manzaralı evi 165 milyon TL'ye satışa çıktı! 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Bank Asya kredisiyle aldığı Çengelköy'deki boğaz manzaralı 165 milyon TL'ye satışa sunuldu. Ancak ilan kaldırıldı. İşte detaylar...

Kiralık konut sistemi bozuldu! Kiralar yükselecek, kiracı ve konut sahibi problemleri hemen bitmeyecek!

Yüzde 25 kira artış sınırlaması ev sahibi ve kiracı arasındaki gerilimi artırdı. Bu uygulamanın konut kiralık sistemini bozduğunu söyleyen ekonomist Hatice Kolçak, kiracı ve konut sahibi problemlerinin hemen çözüme kavuşmayacağını belirtti.

İstanbul Boğazı'ndaki 2 milyonluk kiralık evlere büyük talep! İlana çıkar çıkmaz kapış kapış gidiyor!

İstanbul Boğazı'ndaki kirası 2 milyon liraya kadar ulaşan evler büyük talep görüyor. Kiralık daireler daha ilana çıkar çıkmaz kapış kapış gidiyor. Peki bu evleri kimler kiralıyor?

Kiralık konut fiyatlarında Mart’ta başlayan artış uçuşa geçti!

Konut fiyatlarındak artış hızı yavaşlasa da kiralık konutlardaki yükseliş hızla sürüyor. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İktisat Doktoru Ahmet Büyükduman, kiralık konut fiyatlarındaki artışın Mart ayı itibariyle uçuşa geçtiğini söyledi.

Kira bedelleri İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 arttı! Kiralık konutta yükseliş hız kesmedi!

Gayrimenkul platformu Emlakjet’in verilerine göre temmuzda kiralık konut piyasasında İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 olacak şekilde belirgin yükselişler kaydedildi. Peki ikinci el ve sıfır konutlarda öncelikler ne oldu?

İstanbul’da kiralık daire ilanlarının ortalama değeri 1 yılda yüzde 40 arttı!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İktisat Doktoru Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da kiralık daire ilanlarının ortalama değerinin son bir senede 15 bin TL’den 21 bin TL’ye çıkarak yüzde 40 artış gösterdiğini belirtti.

İstanbul'da satılık ve kiralık konut sayısı 5 yılda ne kadar düştü?

İstanbul'da 2019 yılında satılık konut sayısı 149 bin 474 adet iken, 2024 yılında bu rakam 129 bin 81 adet oldu. 2019 yılında kiralık konut sayısı 44 bin 627 iken, 2024 yılında söz konusu bu rakam 37 bin 717 oldu. 

1941 yılında kiralık yazlık ev oyunu! Ev yok demişler, oda oda kiralamışlar...

1941 yılında vatandaşlar kiralık yazlık ev bulmakta zorluk yaşamış. Emlakçı emlakçı gezen vatandaşlar boş gördükleri evleri kiralamak istediklerinde 'dolu' yanıtını almışlar. İşte 1941'de emlakçıların kiralık yazlık ev oyunu...

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

70 yıllık binalarda bile 2+1 evlerin kirası 15 bin TL: TOKİ evleri bitse de kiralık sorunu bitmez! 

İzmir’in turistik ilçelerinden Selçuk’ta kira bedelleri son iki senede resmen rekor kırdı. Sektör temsilcileri TOKİ evleri bitse de kiralık sorununun bitmeyeceğini, 2+1 evlerin kirasının 3 bin TL'lerden 15 bin TL'lere yükseldiğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Ev sahibi 2,5 yıllık mücadele sonunda evine kavuştu! İlk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu!

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim mahkemeye taşınıyor. Bir ev sahibi 2,5 yıldır kiracısı ile mücadelesinin sonuna geldi ve nihayet evine kavuştu. Ev sahibi evine kavuşur kavuşmaz ilk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu. İşte ayrıntılar...

Çengelköy İskelesi Kiralık Haberi

Çengelköy İskelesi Kiralık
Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Genel Müdürlüğü, İstanbul İli Üsküdar İlçesi Çengelköy Mahallesi'ndeki Çengelköy Vapur İskelesi geri sahasında bir adet iki katlı binayı ihaleyle 5 yıl süre ile kiralayacak. 


Kira ihalesinde muhammen bedel 5 bin TL + KDV olarak belirlendi. 


TDİ tarafından yayınlanan ilan şöyle;


  TÜRKİYE DENİZCİLİK İŞLETMELERİ A.Ş.

            GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

                                GAYRİMENKUL KİRALAMA İLANI

          Şirketimiz mülkiyetindeki İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi 

146 pafta, 842 ada, 32 parseldeki  131,32 m²’den oluşan bir adet iki katlı inşa 

edilmiş olan Çengelköy Vapur İskelesi geri sahasında yer alan binanın 5 yıl süreli 

kiraya verme ihalesi kapalı teklif alınmak  akabinde açık artırma suretiyle 

13/09/2012 tarihinde  Saat:...