10 / 05 / 2024

Çengelköy Life ödeme seçenekleri

Çengelköy Life ödeme seçenekleri

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Life ödeme seçenekleri Haberi

Çengelköy Life ödeme seçenekleri

5. Yüzyılda Doğu Roma İmparatoru 9. Justinianos’un eşi İmparatoriçe Sofia, seyretmeye doyamadığı doğal güzelliği ve muhteşem havasıyla Çengelköy’e hayran kalmıştı... 


21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor! 


Boğaziçi imar alanı içerisinde yer alan, bölgenin en değerli arazilerinden birinde, Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle,  6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor. Çengelköy Life, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri, teraslı çatı dubleksleri, bahçe katları, ticari üniteleri, kapalı otoparkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, spinning ve pilates salonları, çocuk oyun...