10 / 05 / 2024

Çengelköy Life villa

Çengelköy Life villa

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyatlar kapsamında minimum 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam başlıyor!

Çengelköy'de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen Çengelköy Park Evleri Projesi sahiplerini bekliyor. Projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik bir çarşı bulunuyor.

Çengelköy Life villa Haberi

Çengelköy Life villa

5. Yüzyılda Doğu Roma İmparatoru 9. Justinianos’un eşi İmparatoriçe Sofia, seyretmeye doyamadığı doğal güzelliği ve muhteşem havasıyla Çengelköy’e hayran kalmıştı... 


21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor! 


Boğaziçi imar alanı içerisinde yer alan, bölgenin en değerli arazilerinden birinde, Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle,  6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor. Çengelköy Life, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri, teraslı çatı dubleksleri, bahçe katları, ticari üniteleri, kapalı otoparkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, spinning ve pilates salonları, çocuk oyun...