20 / 05 / 2024

cengiz ışık açıklamaları

cengiz ışık açıklamaları

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı olan Kaunos Antik Kenti, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.Muğla Valisi Amir Çiçek, antik kenti gezerek, kazı başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

Doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın

Dolar endeksindeki düşüş tüm hızıyla devam ederken, doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı. Bu rakam ilk kez açıklandı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın...

Süreç uzadıkça iddialar havada uçuşuyor! EYT'de korkulan mı olacak?

EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesiyle ilgili süreç uzadıkça iddialar artıyor. EYT'nin Mart ayında düzenlemesi çıksa bile uygulamasının Haziran'dan sonraya kalabileceği ileri sürüldü.

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen açıklamalar hem doların dünya ve Türkiye’deki gidişatını heme de piyasaları oldukça etkileyecek türden!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

cengiz ışık açıklamaları Haberi

cengiz ışık açıklamaları

Dalyan'dan hareket eden tur tekneleri ile yaklaşık 10 dakika süren yolculuktan sonra antik kente giden yola ulaşan ziyaretçiler, ağaçlarla kaplı yolda yaklaşık 15 dakika kadar yürüdükten sonra ulaştıkları antik kentte 3 bin yıl öncesine yolculuğa çıkıyor.Ziyaretçiler, antik kentte 2 bin 400 yıllık kaya mezarları, 5 bin kişilik tiyatro, bazilika, hamam, agora ve Demeter Kutsal Tapınağı ile bin 300 yıllık mozaiklerin bulunduğu alanları gezebiliyor.


Muğla Valisi Amir Çiçek, bölgedeki antik kentlerde kazı yapan heyetlerin başkanları ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim elamanları ile antik kenti gezerek, kazı başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.Işık, antik kentin Karya ve Likya bölgelerine komşu bir konumda antik bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.Antik kentte bu sezonki kazıların haziran ayında başlayacağını bildiren Prof. Dr....