01 / 07 / 2024

Cengizhan Soydaş

Cengizhan Soydaş

Soydaş Grup Yapı Doğrama ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Soydaş, Cengizhan Soydaş tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Soydaş Üreden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydaş Üreden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Soydaş, Recep Üreden, Cengizhan Soydaş, Ünal Üreden, Ömer Soydaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Özel halk otobüslerinden ücretsiz kartlara engel

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişileri ayın sadece ilk dört günü araçlara kabul edeceklerini bildirdi.

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Günaydın tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişlerle ilgili bir düzenleme istediklerini söyledi. Eğer tarafları memnun eden bir çalışma olmazsa tüm illerde ücretsiz binişler durdurulacak.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Cengizhan Yönetim Ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengizhan Yönetim Ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Cihan Cengizhan tarafından kuruldu.

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Cihan Cengizhan tarafından kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Ömer Soydaş tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Cengizhan Soydaş Haberi

Cengizhan Soydaş
Soydaş Grup Yapı Doğrama ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Soydaş, Cengizhan Soydaş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Soydaş Grup Yapı Doğrama ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, alüminyum ve mamulleri,cam, tuğla, ateş tuğlası, kiremit kireç, doğrama, alçı, çimento,fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley,parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, çivi, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. c Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının...