27 / 04 / 2024

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişlerle ilgili bir düzenleme istediklerini söyledi. Eğer tarafları memnun eden bir çalışma olmazsa tüm illerde ücretsiz binişler durdurulacak.



Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişler ile ilgili bir düzenleme istediklerini ifade etti. Soydaş, düzenlemenin gelmemesi durumunda 15 Ekim tarihinde tüm illerde ücretsiz binişlerin kaldırılması kararını aldıklarını belirtti.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, Burdur'da bir otelde gerçekleştirilen Burdur Şehir İçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Toplu Taşıma Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, belirli kesimlere halk otobüslerinin Türkiye'de ücretsiz hizmet verdiğini kaydetti.

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: Ücretsiz biniş tüm illerde kalkabilir

Burdur Şehir İçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ali Bilgiç ise ücretsiz binişlere dair tarafları memnun edici bir düzenleme olmaması durumunda 15 Ekim tarihinde tüm illerde ücretsiz binişlerin kaldırılması kararını aldıklarını hatırlattı. 

Peki, ücretsiz binişler kaldırılacak mı? Otobüs şoförleri nasıl bir düzenleme talep ediyor? İşte konuya ilişkin tüm detaylar...


Geri Dön