23 / 07 / 2024

Cenk Akkılıç

Cenk Akkılıç

Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akkılıç, Cenk Akkılıç, Önder Akkılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da Pendik'te kuruldu.

Depreme karşı önlem için her binaya ivmeölçer takılacak

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, olası depremlere karşı binaların dayanıklılığını ölçebilecek şekilde ivmeölçer tasarladıklarını belirtti.

İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı harita hazırlanıyor!

İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı haritanın hazırlandığını belirtti ve detayları paylaştı. İşte ayrıntılar...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Jet Havacılık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Çetin ortaklığında kuruldu.

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Karagül tarafından kuruldu.

Cenk Yaltırak: İstanbul depremi 7.1 ile 7.6 arasında olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Cenk Yaltırak 26 Eylül'deki depremin modelleme verilerini paylaştı. Paylaşılan veriler ile birlikte korkutan sonuçlar ortaya çıkarken Yaltırak, depremin büyüklüğünün 7.1 ile 7.6 arasında olabileceğini belirtti...

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Akkılçık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkılçık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkılçık tarafından kuruldu. 

Cenk Akkılıç Haberi

Cenk Akkılıç
Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akkılıç, Cenk Akkılıç, Önder Akkılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Akteknik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastahane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...