15 / 05 / 2024

Cenk Alper özgeçmiş

Cenk Alper özgeçmiş

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Özge Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özge Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Alper Çeliktürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Kordsa Global inşaat sektöründe büyüyecek!

KORDSA Global CEO'su Cenk Alper, ana iş kolları olan lastik dışında, kompozit ve inşaatta büyüme stratejisi izleyeceklerini belirterek; bu kapsamda Avrupa ve Amerika'da kompozit alanında satın almalar planladıklarını söyledi.

Cenk Alper özgeçmiş Haberi

Cenk Alper özgeçmiş

Cenk Alper kimdir?

Cenk Alper, 1991 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve yüksek lisans derecesini 1994 yılında aynı bölümden aldı. 2002 yılında Sabancı Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı.


İş hayatına 1996 yılında Beksa’da Proses Mühendisi olarak başladı. Kariyerine teknoloji ve üretim bölümlerindeki çeşitli yönetici pozisyonlarıyla devam etti.


2002 yılında atandığı Bekaert Teknoloji Merkezi’nde (Belçika) Proje Müdürü olarak çalıştıktan sonra, Tennessee-ABD’de, Kuzey ve Güney Amerika fabrikalarından sorumlu Fabrika Müdürü olarak görev aldı. Ardından Belçika’ya Teknoloji Merkezi Ürün Geliştirme Müdürü olarak geri döndü.


2007 yılında Kordsa Global’e, Küresel Teknoloji Direktörü olarak katıldı. 2009-2010 yılları arasında Teknoloji ve Pazar Geliştirme’den Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı.


Ekim 2010’dan Haziran 2013’e kadar Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığını yürüttü. Haziran 2013’te CEO görevine getirildi.



Kordsa CEO'su Cenk...