05 / 05 / 2024

Cenk Ünlü konut açıklaması

Cenk Ünlü konut açıklaması

Cenk Ünlü yaptığı açıklamalarda belediyenin konut üretmek yerine, gecekondu sahiplerine tapu tahsis belgesindeki hissesi oranında arsa tanzimi yapmasını önerdi. Ünlü ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Günlük 1 TL’den başlayan fiyatlarla konut sigortası yaptırın!

Mapfre Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, Çağdaş Güvence Sigortası’nın yangın, hırsızlık ve daha pek çok olumsuz durumu teminat kapsamına aldığını belirterek," Mapfre Sigorta olarak günlük 1 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile konut sigortası yapıyoruz” dedi...

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuru tarihleri...

Osman Arslan: Konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler yapıldı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Dar gelirliler için 10 bin konut satışa çıkıyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açıklanan İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında, 10 bin aileye sosyal konut satışı gerçekleştirilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut kredisi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci 100 günlük eylem planında şehit aileleri, harp ve vazife malullerine faizsiz konut kredisi müjdesi verdi.

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Pendik'teki markalı 6 konut projesi!

Pendik İstanbul Anadolu Yakası'nda son yıllarda yatırım değeri artan ilçelerin başında geliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çeken bölgede birçok markalı konut projesi yer alıyor. İşte Pendik'teki markalı 6 konut projesi...

Emlak Bankası düşük faizli konut kredisi kullandıracak!

100 günlük eylem planı içerisinde yer alan Emlak Bankası’nın yeniden açılacağı haberi konut kredisi indirimi bekleyenlere umut oldu. Emlak Bankası ne zaman açılacak? Emlak Bankası uygun konut kredisi verecek mi?

Cenk Ünlü konut açıklaması Haberi

Cenk Ünlü konut açıklaması


AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, belediyenin konut üretmek yerine, gecekondu sahiplerine tapu tahsis belgesindeki hissesi oranında arsa tanzimi yapmasını önerdi.

Ünlü, Didim Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı binasında gazetecilerle bir araya gelen Cenk Ünlü, belediyenin bu konunun aşamaları ile neden gündeme getirildiği hakkında vatandaşa bilgi vermesi gerektiğini söyledi. Ünlü, “Gecekondu sorunu olmayan bir ilçede bu sorun nasıl olmuştur? Bu plan ne zaman belediye meclisinden geçmiştir? Bu bölge hazineden hangi şartlarla verilmiştir ve süresi ne zaman başlamış ve ne zaman bitmektedir? Hazine bu konuda daha önce amacı dışına çıkıldığı için dava açmış mıdır? Sonucu ne olmuştur? İmar planında değişiklik sebebi ve yapılmak istenen...