21 / 05 / 2024

Cennetçeşme dönüşüm projesi

Cennetçeşme dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm projelerinde planlamaların son aşamasına geldiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “İzmir’de çalışmalara yeni yılın ilk günlerinde başlamayı hedefliyoruz” dedi

Cennetçeşme dönüşümle değerlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Karabağlar Cennetçeşme'de 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüm planlarını onaylaması bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Mahalleliler, "Dönüşüm bir an önce başlasın" dedi

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor. İşte, 10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi... 

Cennetçeşme dönüşüm projesi Haberi

Cennetçeşme dönüşüm projesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Karabağlar Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Bakan Özhaseki, bir aksilik olmadığı takdirde yılbaşında çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.


Deprem gerçeği


Dün öğleden sonra İzmir'e gelen Bakan Özhaseki, ilk olarak Karabağlar'daki Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erdem, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Özhaseki, vatandaşların sorunlarını dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Özhaseki, kamuoyuna proje hakkında bilgilendirmede bulundu. Anadolu'nun deprem bölgesi olduğu gerçeğini bilerek hareket etmek gerektiğini dile getiren Bakan Özhaseki, coğrafyaya emir vermeden, sesine kulak verilerek hareket edildiğinde ayakta kalınabileceğini söyledi.


1 milyon metrekare


Bakan Özhaseki, "Sakarya örneği müthiş bir örnek. Zamanında beğenmediğimiz, ilkel gördüğümüz kavimler bile orada ev yapmamışken, Osmanlı Dönemi'nde tek çivi...