05 / 05 / 2024

cep otopark artışı

cep otopark artışı

İstanbul Otopark İşletmeleri'nin ( İSPARK ) Alibeyköy'de kullanıma sunduğu cep otogarı, yılda 13 milyon vatandaşa hizmet veriyor. Günde bin 600'den fazla seferin uğrak noktası olduğu kaydedildi.

Kira fiyatları cep yakıyor! Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman belli olacak? 

Eylül ayında tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 58,94, aylık yüzde 9,09 oldu. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık yüzde 49,41, aylık yüzde 5,89 yükselmişti. Gözler şimdi de ekim ayı kira artış oranların çevrildi. Peki  Kira artış oranları ekimde ne olur? Ekim kira zamları ne zaman

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmesi dondurmaya kış zammı! Rekora koşan dondurma fiyatları artık serinletmeyecek cep yakacak

Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurma yüzde 65’lik zammın ardından artık adeta lüks haline gelecek. Yetkili isimler yaz aylarında yeni zam beklendiğini de açıkladı. İşte paketli dondurmada yeni fiyatlar…

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Cep telefonu almak için kullanılan kredilere BDDK yeni düzenleme getirdi. Düzenlemede yenilenmiş ürünler için artık 12 aya kadar taksit imkanı da var.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Daha ucuz nasıl cep telefonu sahibi olunur? Cep telefonu almak isteyenler dikkat! Artık bu yöntem kullanılıyor

Sıfır telefonların fiyatlarındaki artışlar, vatandaşları tamamı ile ikinci el telefon almaya itti. Bu şekilde ikinci el cep telefonu piyasasındaki fiyatlar da artarken bunu da alamayan vatandaşlar, bozuk cep telefonlarını tamir ettirmeye yöneldiler. İşte detaylar…

Türkiye cep telefonu imalatındaki başarısını ortaya koydu! İşte detaylar!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun verilerine göre, Türkiye'de cep telefonu üretimi, geçen yıla göre artış gösterdi. İşte detaylar!

Artık 400 bin liranın altında sıfır araç bulmak imkansız! İşte 2022 Temmuz ayı sıfır araba fiyat listesi

Artan kur ve dünyadaki siyasi dalgalanmalar sebebiyle araba fiyatları da artık cep yakarken, vatandaş ilgisini ikinci el otomobile yöneltmiş durumda. Peki, 2022 Temmuz ayı araba fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar…

Güncel cep telefonu fiyatları! En uygun Samsung, iPhone, Huawei, Oppo, Xiaomi fiyatları

Cep telefonları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İşte Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone başta olmak üzere güncel akıllı telefon fiyatları.

Otopark yönetmeliği ile konut fiyatları tavan yapacak!

Konut fiyatlarında meydana gelen yüzde 40'lık artışla beraber piyasası durgunlaştı. Gayrimenkul Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yakın zamanda hayata geçirilecek olan otopark yönetmeliği ile ev fiyatların en az 100 bin TL artacağını dile getirdi. 

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

cep otopark artışı Haberi

cep otopark artışı

İspark'tan yapılan açıklamada, cep otogarının son teknolojik sistemle donatıldığı belirtilerek, günde bin 600'den fazla seferin uğrak noktası olduğu kaydedildi. Alibeyköy'ün ardından Avrupa Yakasında Esenler, Sefaköy, Bahçeşehir, Silivri'de iki cep otogarının projelendirildiği kaydedilen açıklamada, Anadolu yakasında ise Ataşehir, Kavacık, İMES ve Pendik'e cep otogarı yapılacağı bilgisi...