17 / 05 / 2024

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm adres

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm adres

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atasoy tarafından kuruldu. 

Eve zarar veren kiracı hakkında nasıl işlem yapılır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan çok sayıda yaşanan anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Bir kiracının eve zarar vermesi durumu da bunlardan birisidir. Ev sahipleri kiracıları eğer eve zarar vermişse ne yaparlar? 

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Bankalar bir bir kampanya düzenleyerek müşterilerine yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Bu çerçeve, yeni kampanyasının duyurusunu yapan Garanti BBWA, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini duyurdu.

700 bin kamu işçisine zam hesabı nasıl yapılacak? Resmen belli oldu!

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü için son viraja girildi. Peki, kamu işçilerine zam oranı açıklandı mı, toplu sözleşme zam oranı ne zaman belli olur? İşte detaylar...

Kamu işçileri zammında son dakika gelişmesi! Kamu işçilerinin maaşına ne kadar zam gelecek? 

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü ile ilgili yarın görüşme gerçekleştirileceğine dikkat çekerek bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Atalay'ın o açıklamaları...

Yüzbinlerce Kişi bu haberi merakla bekliyor! Pazarlık devam ediyor

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs’tan evvel imzalanması tahmin ediliyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay 15 bin TL teklif ettiklerini açıkladı, Ayrıca Atalay, “Arzu etmediğimiz bir ücret olursa biz bu işe dahil olamayız" açıklamasında bulundu.

700 bini aşkın kamu işçisinin zammı ne kadar olacak? Uzman isim rakamları bir bir açıkladı! 

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması beklenirken, ne kadar zam yapılacağı da merak konusu. Ekonomist Muhammet Bayram konuya ilişkin tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki kamu işçisinin zammı ne kadar olacak?

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

Maaşlara zam pazarlığı! Hükümetten yeni teklif geliyor

Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması tahmin ediliyor.

Kamu işçisinin zam pazarlıklarında son durum ne? İşte detaylar

Kamu işçilerinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü ile ilgili gelişmeler merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm adres Haberi

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm adres

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atasoy tarafından kuruldu. 

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi konusu: GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak OTEL LOKANTA VE...