10 / 05 / 2024

ceren kumbasar hayalleriniz bizden

ceren kumbasar hayalleriniz bizden

Vatan Gazetesi yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü köşe yazısında İnşaat patronları neden sosyal sorumluluk projesi geliştirmiyor sorusuna yanıt aradı. Kumbasar, bir sosyal sorumluluk projesi olan Hayalleriniz Bizden'den bahsetti...

SGK resmen duyurdu! Emeklilik hayalleriniz suya düşebilir! Hemen hizmet dökümünüze bakın!

Emeklilik hakkı kazanmak için gün, prim ve yıl koşullarını yerine getirmek önemli. Fakat hizmet dökümünüzde yer alan bazı harf kodlamaları da emekliliğinizi etkileyebilir. Özellikle "S," "Ş," ve "K" gibi harfler, emeklilik müracaatınızın iptal edilmesine veya ertelenmesine neden olabilir.

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Çalışanların emeklilik sürecinde kontrol etmeleri gereken bir nokta bulunuyor. Gün, prim, yıl şartını sağladığınızı düşünseniz bile emekliliği hak edemeyebilirsiniz. Hizmet dökümünüzdeki o ayrıntıya dikkat! İşte detaylar...

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

EYT’nin yasalaşmasıyla birlikte 2 milyonu aşkın insan emekli olacak. Her emeklinin hayali ise küçük bir şehir veya kasabaya yerleşip şehir gürültüsünden uzaklaşmak. Bu yüzden şu sıralar Ege ve Trakya’daki konut ve arazilere yoğun talep var ancak bu hayallerin boşa gitmemesi için uzmanlar uyarıyor.

Yılbaşındaki büyük tehlike! Cebinizdeki para da hayalleriniz de uçabilir! Sakın inanmayın

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok vatandaş Milli Piyango Bileti almaya başladı. Ancak yetkililerden konuyla ilgili uyarı geldi. Yılbaşı gecesi hüsrana uğramamak adına yetkililerin açıklamalarına kulak vermek gerekiyor.

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Merve Akın tarafından kuruldu.

ceren kumbasar hayalleriniz bizden Haberi

ceren kumbasar hayalleriniz bizden

Geçen hafta ailemizin yeni üyesi Deniz’in birinci yaşını kutlarken, tam da her çocuğun bu kadar şanslı olmadığına söyleniyordum ki, başlığa taşıdığım muhteşem bir projeden haberdar oldum. Projeyi gerçekleştirenler projenin kendisi kadar önemli, zira onlar 18 ila 30 yaşındaki gencecik insanlar. İnşaat sektöründeki koca koca patronlara bakıyorum da, bu gençlerdeki sorumluluk bilincinin yarısını bile göremiyorum. Onlar ellerindeki bütçeleri sadece pazarlama ve reklama harcaya dursunlar, bakın üçte biri yaşındaki insanlar neler yapıyorlar. 


Üç hayalden biri


Projeyi üniversiteden henüz mezun olan, çalışmalarından bahsederken gözlerinin içi gülen proje koordinatörü Alican’dan dinledim. Beşiktaş Rotaract Kulübü olarak aslında altı yıldır ama anladığım kadarıyla bu yıl daha sesli bir biçimde ekonomik durumu yetersiz çocukların okuduğu okullara ulaşıyorlar. Bu okullar titizlikle seçildikten sonra, çocuklar ziyaret ediliyor ve onlardan üç...