05 / 05 / 2024

Çerkezköy Cumhuriyet mahallesi piknik alanı

Çerkezköy Cumhuriyet mahallesi piknik alanı

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 297 Ada, 2 Parselin Kuzeyinde Bulunan Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çerkezköy'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Çerkezköy İcra Dairesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsayı 12 milyon 237 bin 140 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 15 Aralık 2020 günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi, 297 ada, 2 parselin kuzeyinde bulunan tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı 31 Mayıs 2018 tarihinde askıya çıkarıldı...

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat!

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Çerkezköy'de 34,1 milyon TL'ye 3 satılık arsa!

Çerkezköy Malmüdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılacak. Arsaların İhalesi 9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Çerkezköy'de 13 gayrimenkul satıldı!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi gerçekleşen gayrimenkuller 1 milyon 931 bin TL'ye satıldı.

Çerkezköy'de kamulaştırma çalışmaları sürüyor!

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Fezipaşa Mahallesi’nde eğitim alanı olarak ayrılan arazinin, kamulaştırma sorunları yüzünden yatırım programına alınamadığı belirtildi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü 8 milyon TL'ye sattı!

Martı GYO Çerkezköy Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada, 4 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4. milyon 56 bin TL bedel ile, 325 Ada, 5 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4 milyon 56 bin TL bedel ile sattı.

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkullerini 4 milyon TL'ye sattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerini 4 milyon 56 bin 250 TL bedelle sattı.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Çerkezköy Cumhuriyet mahallesi piknik alanı Haberi

Çerkezköy Cumhuriyet mahallesi piknik alanı

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, piknik alanını daha modern ve kullanışlı hale getirmek için çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, çalışmalarda önceliği bin 300 metrekarelik bir alana çocuklar için park ve oyun alanının yapımına vereceklerini söyledi. Akay ayrıca, 2 bin 600 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu yapılacağını ve mevcut spor sahalarını kaldırarak yerlerine basketbol, voleybol ve tenis sahalarının yanı sıra çeşitli fitness aletlerinin de alana yerleştirileceğini sözlerine ekledi. 


OTURMA GRUPLARI DEĞİŞİYOR 


Piknik Alanı'na gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 7 bin Piknik alanı yenilenecek metrekarelik bir park alanı oluşturacaklarını da ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Piknik Alanımızda bulunan oturma gruplarını değiştireceğiz. 


İlk etapta 100...