15 / 05 / 2024

Çeşme Marina içtaş

Çeşme Marina içtaş

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme projesindeki sit değişikliğine tepki!

İzmir’in Kanal İstanbul’u şeklinde belirtilen Çeşme Projesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin niteliğinde değişikliğe gitti. Çevrecilerin açtığı davalar sonucunda, Danıştay tarafından bilirkişi incelemesi yapılması kararı alındı. 

Çeşme Marina içtaş Haberi

Çeşme Marina içtaş

Ankaralı  Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü. 

Merkezi Ankara'da buluna  İçtaş İnşaat tarafından inşaa edilen ve Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanlarından birisi olan Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu tarafından, 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım JackNichol Ödülünü kazandı. 


Deniz dünyası tarafından kabul edilen en prestijli ödüllerden birisini aldıklarını belirten IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çeçen, "Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'nden ödül alan ilk Türk marina olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu ödülün Türk marinacılık sektörü için önemli bir adım olacağını düşünüyor ve bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


HEPSİNİ GERİDE BIRAKTI


 Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi". "En İyi Marina", "En İyi Turizm...