18 / 05 / 2024

Çeşme Marina projeleri

Çeşme Marina projeleri

Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu, Çeşme Marina’yı 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım Jack Nichol Ödülü’ne layık görüldü. Böylelikle Türkiye’den ilk defa bir marina Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği’nden ödül almış oldu.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Çeşme Villagio ve Estilo 16 Aralık'ta satışta!

Çeşme'de hayata geçirilen Villagio ve Estilo projeleri 16 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projelerin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Çeşme Marina sezonu açtı!

Marina İşletmeciliği dalında denizcilik sektörünün Oscar'ı kabul edilen Altın Çıpa Ödülü ve İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından "Yılın Turizm Yatırımcısı" Çeşme Marina'nın "Sezona Merhaba Partisi "ne yoğun bir ilgi vardı.

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Bodrum Eskiçeşme'de icradan 2 milyon TL'ye 2 villa!

Bodrum 2. İcra Dairesi; Muğla Bodrum Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 2 villayı 2 milyon TL'den satışa çıkarıyor. Villalar Bodrum Merkez Marina'ya 500 metre mesafede yer alıyor.

Çeşme Marina projeleri Haberi

Çeşme Marina projeleri


IC İÇTAŞ İNŞAAT tarafından inşa edilen ve Doğu Akdeniz’in en önemli yat limanlarından birisi olan Çeşme Marina aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği’ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu oybirliğiyle Çeşme Marina’yı fonksiyonel, estetik ve çevresel değerlendirme kriterleri bakımından en iyi marina seçti.  

Daha önce “En İyi Mimarlık Projesi”, “En İyi Marina”, “En İyi Turizm Yatırımı” gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina, PIANC ödülünü alırken çok önemli ve ödüllü Jachthaven Bruinisse (Hollanda), Marstrand (İsveç) Porto Montenegro (Karadağ) marinalarını geride bıraktı. 

Marinaların planlanma ve tasarım, çevreyle uyum, fonksiyon ve estetik özellikleriyle değerlendirildiği PIANC Marina Üstün Tasarım ödülü kapsamında Çeşme Marina, sunduğu hizmetler ve yönetimdeki detaylara verdiği önemle rakipleri arasında ön plana çıktı. Denizde 400, karada ise 100 tekne kapasitesine...