08 / 05 / 2024

çeşme paşalimanı rezidans

çeşme paşalimanı rezidans

Çeşme'ye rezidans Almanya'da önemli konut projelerine imza atan Homes şirketinin kurucusu Türk girişimci Erkin Koksal, Sea Homes adıyla Çeşme Paşalimanı Koyuna 30 milyon Euro'luk yatırımla rezidans yapıyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi!

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor...

Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları!

36 adet rezidans daireden meydana gelen Folkart Boyalık Çeşme projesi rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.  İşte Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları...

Folkart Boyalık Çeşme'de 334 bin 880 Euro'ya 1+1! Yeni Proje!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Boyalık Çeşme'de satışlar başladı. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan Folkart Boyalık Çeşme'de fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor.

çeşme paşalimanı rezidans Haberi

çeşme paşalimanı rezidans

Çeşme'ye rezidans Almanya'da önemli konut projelerine imza atan Homes şirketinin kurucusu Türk girişimci Erkin Koksal, Sea Homes adıyla Çeşme Paşalimanı Koyu'na 30 milyon Euro'luk yatırımla rezidans yapıyor. 31 daireden oluşan projenin gelecek yılın haziran ayında tamamlanması hedeflenirken, Koksal, önümüzdeki beş yıl içinde Türkiye'ye 200 milyon Euro'luk yatırım yapmayı...