08 / 05 / 2024

çeşme yazlık fiyatı 2019

çeşme yazlık fiyatı 2019

Turizmdeki canlanma ile birlikte artan fiyatlar, yazlıklara ilgiyi artırdı. Yazlık konutlarda ortalama kiralar 1.000 TL 2.000 TL bandında değişiyor...

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat!

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

çeşme yazlık fiyatı 2019 Haberi

çeşme yazlık fiyatı 2019

Yazın kendini iyiden iyiye hissettirmesi ile  yazlık konutlara olan ilgi de artmaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak kıyı illerindeki yazlıklar rağbet görüyor. Yazlık piyasasında vatandaş her dönem Muğla'nın popüler ilçesi Bodrum'u tercih ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Uzun süren sezon sebebiyle hareketliliğini dört mevsim koruyan Bodrum, birçok yazlık projesine de ev sahipliği yapıyor. Yazlık ev fiyatları denize yakınlığı, site içinde olup olmadığı, binanın yaşı ve konumu gibi kriterlere göre farklılık gösteriyor. Bölgede satılık dairelerin metrekare fiyatları 7 bin TL ile 40 bin TL arasında değişiyor. Sezonluk kiralamayı düşünenler için özelliklerine göre ise aylık kira rakamı ortalama 7-8 bin TL'den açılıyor.

EN YÜKSEK FİYAT ÇEŞME'DE

Çeşme, yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatlarının en yüksek olduğu bölge olma özelliğine sahip. Çeşme'de ortalama konut...