15 / 05 / 2024

çeşmede gayrimenkule talep arttı

çeşmede gayrimenkule talep arttı

Çeşme'deki konut fiyatlarına yıl içinde fazla talep olunca fiyatları yüzden 20 oranında artış gösterdi

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Gümüşe olan talep zirve yaptı! Gümüşten rekor rakam! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüşe olan talep bu sene rekor seviyelere ulaştı. Gümüşe olan talep gittikçe yükselirken gümüşün son yılların en büyük arz-talep açığına yol açması bekleniyor.

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüş talebinin bu yıl rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor. Yatırımcılar ise gümüşe talep arttıkça gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi vatandaşları en az altın kadar kıymetli metal olan gümüşe yönlendiriyor. Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor. Peki bugün gümüş kaç TL?

çeşmede gayrimenkule talep arttı Haberi

çeşmede gayrimenkule talep arttı


Ege'nin popüler turizm lokasyonu olan Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına talep artınca fiyatlarında artış yaşandı. Bir yıl içinde konut fiyatlarının yüzde 20 oranında arttığı ilçede yabancılara mülk satışının ayrıntılarının netleşmesi ile beraber konut fiyatlarında ortalama yüzde 45 seviyelerinde artış bekleniyor. Yabancıya satışın yanı sıra Çeşme’de imar aksaklıklarının düzelmesi ile arsa fiyatlarının ise yüzde 20 ile 50 oranında artacağı kaydediliyor.


Koyları, berrak denizi, deniz içinde kaynayan kükürtlü suları, yarımadanın 29 kilometreyi bulan

kıyıları boyunca dağılırken, 20’ye yakın kumsalın yer aldığı ilçede, sağlık turizmi, yat turizmi, golf turizmi gibi alternatif turizm olanakları ve turizm potansiyelinin geliştirilmesiyle ön plana çıkarılıyor.


Çeşme ilçesindeki yatırımların artması ve plan değişikliği ile ilgili süreçlerin netleşmesiyle beraber konut ve arsa fiyatlarında artışlar gözlemlendiğini aktaran TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ İzmir Şubesi Kıdemli Değerleme Uzmanı...