04 / 05 / 2024

Çeşmeye nasıl gidilir

Çeşmeye nasıl gidilir

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, “Çeşme yarımadasında 9 koldan tanıtım atağına başladık. Ilıca, Reisdere, Ovacık, Ildırı, Germiyan, Dalyan ve Çiftlikköy’ü, Çeşme ve Alaçatı’nın rüzgarına katacağız” dedi

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Eşe bedelsiz tapu devri nasıl yapılır?

Bedelsiz tapu devri nedir, bedelsiz tapu devri ne demektir, Eşe bedelsiz tapu devri nasıl yapılır? soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

e-Devlet’ten tapu beyanı nasıl yapılır?

Kişilerin sahip oldukları taşınmazları ilgili kurumlara bildirmesine tapu beyanı denir. Peki e-Devlet’ten tapu beyanı nasıl yapılır? Tapu beyanı için hangi evraklar gerekir? Tapu beyannamesi nasıl yapılır? İşte detaylar…

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? Ecrimisil davası dilekçe örneği!

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü hakkı olmadan işgal eden kişiden tazminat talep etmek amacıyla açılan dava türüdür. Peki, Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte, ecrimisil davası dilekçe örneği 2022!

Rayiç bedel sorgulama nasıl yapılır? E-Devletten rayiç bedel nasıl alınır?

Rayiç bedel ifadesi, alınacak ya da satılacak olan gayrimenkulün güncel piyasa değerini tanımlamak için kullanılıyor. Peki, Rayiç bedel sorgulama nasıl yapılır? E-Devletten rayiç bedel nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Reddi miras dilekçesi nasıl yazılır? Reddi miras dilekçe örneği!

Mirasbırakan tarafından mirasçılara kalan borç miktarının kalan mirastan fazla olması halinde reddi miras davası açılabiliyor. Peki, Reddi miras dilekçesi nasıl olmalı? İşte reddi miras dilekçe örneği...

E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Tapu üzerinde gerçekleştirilecek olan gayrimenkul alım, satım gibi işlemler Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde yapılabiliyor. Tapu Kadastro Merkezlerine gitmeden öncelikli olarak randevu alınması gerekiyor. Peki, E devletten tapu randevusu nasıl alınır?

Çeşmeye nasıl gidilir Haberi

Çeşmeye nasıl gidilir

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘9 Durak, 9 Deneyim’ başlıklı yeni bir tanıtım kampanyasıyla, Çeşme yarımadasındaki bugüne kadar yeterince tanınmamış beldeleri de turizm rotası haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.


Çeşme’nin gizli güzelliklerini anlatmak amacıyla Rahmi Koç Müzesi’nde verilen davete, iş, sanat, spor ve televizyon dünyasından 350 seçkin davetli katıldı.


Alaçatı örneği


Başkan Dalgıç, Çeşme’nin Türkiye’nin en eski ve en çok bilinen turizm merkezlerinden biri olmasına rağmen, hâlâ bütün yönleriyle tanınmadığını belirterek, şunları söyledi:


“Alaçatı’da olduğu gibi; korumacı turizm anlayışından ödün vermeden, butik otel hizmetiyle bölgeyi bulunduğu yerden başka bir yere taşıdık. Türkiye’nin en özel turizm beldelerinden biri haline gelen Alaçatı yerli ahalisi, yatırımcıları ve misafirleriyle herkesin mutlu olduğu bir belde. Bu deneyimimizden yola çıkarak Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanıtamadığımızı düşündüğümüz diğer yüzlerini de anlatmayı...