05 / 05 / 2024

Cevat Delil

Cevat Delil

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ziraat Odaları Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Cevat Delil ' Çiftçi DEDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemez ' diyerek tepki gösterdi.

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Mülk sahipleri dedektif gibi piyasa araştırması yapıyor!

Mülk sahipleri, mülklerine ilişkin kira bedellerini güncellemek için güncel kira dekontlarını delil olarak sunmak üzere dedektif gibi çalışıp emlakçıların kapısını aşındırıyor.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Borcu olanları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan emsal karar çıktı

Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karar çıktı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil oldu. İşte tüm detaylar... 

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Bu deliller artık boşanma davalarında kullanılmayacak! Avukat tüm detayları ile bahsetti

Boşanma davalarında sunulan deliller tarafların haklı çıkması konusunda oldukça yardımcı unsurlar. Fakat boşanma avukatı olan isim boşanma davasında delil olarak kullanılmayacak şeylerden bahsetti. İşte detaylar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Cevat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cevat Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Şah Yüksel tarafından kuruldu.

Kutur Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutur Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Cevat Kutur tarafından kuruldu. 

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cevat Kaya tarafından kuruldu.

Uso Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Uso Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Sayılı tarafından kuruldu.

Cevat Delil Haberi

Cevat Delil

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Ziraat Odaları Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, Çınar Ziraat Odası Başkanı Mehmet Cevat Delil, çiftçinin Dicle EDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemeyeceğini bildirerek, “Zaten girdi maliyetleri ortada. Çiftçimiz, Dicle EDAŞ’ın istediği elektrik bedeli talebini öderse, tarımsal faaliyetini zararına yapmak zorunda kalır” dedi.

Delil, yaptığı açıklamada, enerjinin çok pahalı olduğunu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde çiftçinin yaklaşık 100 bin lira masraf yaparak kuyu açtığını, buradan elektrik kullanarak tarlasını suladığını belirtti. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (DEDAŞ) yeni bir kampanya duyurusu yaptığını, 100 dekarda (dönüm) mısır ve pamuk için 9 bin, ikinci ürün için 2 bin, buğday için 3 bin lira istediğini vurgulayan Delil, şunları kaydetti:

“Dicle EDAŞ, 3 yıla kadar uzatılabilecek kampanyaya başvuru süresinin 16 Haziran 2014...